Най-точният хороскоп за 10 август

Астро
06:42 - 10 Август 2021
3674
Най-точният хороскоп за 10 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 10 август Луната транзитира през земния знак Дева, където ще бъде до 23:08 часа на 11 август. Знакът Дева се управлява от планетата на интелекта Меркурий и през следващите два дни ще проявяваме повече разум в действията си и при взимането на решения. Стараем се да вършим всичко по най-добрия начин и да се самоусъвършенстваме. По-практични и дисциплинирани сме, не толкова емоционални. Склонни сме да анализираме и изследваме всичко. Стремим се да сме полезни, да помагаме, да се чувстваме необходими, за да сме удовлетворени. Концентрацията ни е отлична.

Поставянето на ред във всичко е мотото на Девата.

Дните са подходящи за интелектуални дейности, научно-изследователска работа, обучение, писане, оформяне на документация, почистване, медицински изследвания, провеждане на лечение, анализи и прогнози. В публичното пространство могат да бъдат разисквани и да се взимат решения по важни въпроси, свързани със здравеопазването, малкия бизнес, образованието, науката, качеството на услуги, екологични въпроси, чистотата и други. В сутрешните часове Луната все още е в съвпад с Марс в Дева, Меркурий в Лъв е в предизвикателен аспект с Юпитер във Водолей, а Венера в Дева – с Нептун в Риби. Изисква се малко повече търпение в общуването, по-малко и конструктивна критика, внимание с финансите и партньорствата, спазването на правилата и законите, повече морал. В здравословен план са уязвими нервната система, червата, дванадесетопръстника, жлъчката.

Този ден се очертава като по-динамичен за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа и втора декада. Чувствате се енергични и силни. Някои от вас ще са готови да предприемат рисковани действия, да защитават дори по-яростно в някои ситуации своите идеи и принципи. Предпазвайте се все пак от сериозни конфликти, неприятности и инциденти заради съвпадът на Луната с Марс. Проявявайте повече старание и прецизност в работата, повече грижовност към семейството и партньора си. Избягвайте скъпи покупки и рисковани капиталовложения.

Шофирайте разумно, спазвайки правилата за движение и законите.

Внимавайте с храненето, възможни са интоксикации, стомашно-чревни разстройства и възпалителни процеси. През втората половина на деня Луната вече активира хармоничен аспект с Уран в Телец, а аспектът й с Марс се разпада. Затова втората половина на деня е по-ползотворна и с повече възможности за разрешаване на някои противоречия и проблеми в отношенията. Появяват се внезапни и неочаквани идеи и пътища за стабилизиране. Денят е по-благоприятен в личен план за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Настроението ви е приповдигнато, волята силна, а усилията и действията ви ще са увенчани с успех. Уран ще ви вдъхновява и с лекота ще намирате правилните решения. Добър ден за организационна и групова работа, работа по проекти, срещи с приятели, разговори със съмишленици, бизнес преговори, научни изследвания, нововъведения и открития. Бъдете здрави!