Най-точният хороскоп за 10 август

Астро
07:04 - 10 Август 2022
2369
Най-точният хороскоп за 10 август

На 10 август Луната продължава транзита си през знака Козирог. Звездната картина днес е интересна и многолика. Луната е в съвпад с Плутон и заедно образуват дисхармоничен аспект с Венера в Рак. Успоредно с това образуват и хармоничен аспект с Марс и Уран в Телец, както и с Нептун в Риби.

От всички астрологични аспекти с най-силно влияние на първо място са съвпадите между планети. Съвпадът на Луната с Плутон е доста провокативен и тежък по отношение на преживяванията и реакциите при хората. Козирог е планета, управлявана от Сатурн и Луната тук ни подтиква към труд и постигане на резултати. Повишава чувството ни за отговорност и въпреки трудностите, правим каквото трябва безропотно. Проблемът тук е Плутон – планетата на трансформацията.

Само че, за да се стигне до тази трансформация и обновление, чисто емоционално можем да преминем през „деветте кръга на ада“ – Плутон се свързва с „подземното царство“.

Днес много хора ще се чувстват доста неспокойни, потиснати, обезкуражени. А опозицията между Луната и Плутон с Венера в Рак ще се отрази неблагоприятно на финансовите дела и на партньорствата в световен план.

Възможни са трусове на борсите, загуба на пари и ценности, крупни обири, земни трусове, авария в атомна централа, прояви на насилие, атентати, скандали на тема финансови злоупотреби, секс скандали, пропадане в шахти / ями и други. От 19:39 до 21:45 часа Луната е „без курс“ и се подготвя да промени знака. В 21:46 часа тя навлиза във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 21:44 часа на 12 август.

Този ден е ползотворен за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Денят ще е емоционално интензивен за всички хора, но вие ще използвате звездните енергии по-градивно от другите. Имате възможност за по-добри приходи и печалби, за реализиране на целите и съответно на добри резултати.

Много силен ден за мениджърите, политиците, учените, финансистите, спортистите и други професии, при които се изисква интуиция, задълбочена мисъл, сила и бързина. С постоянство и упоритост днес можете да постигнете много – уважение, придобивки, власт.

Ако и рождената ви Венера е като слънчевия ви знак бизнес партньорствата ще са ефективни и ще носят позитиви в бъдещ план, а любовните отношения – топли, дълбоки и страстни.

По- провокативен и труден в емоционално отношение ще бъде денят за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Ще срещате трудности в ежедневието, ще преживявате всичко много дълбоко.

Възможни са финансови трудности и загуба на пари, конфликти в семейството или в интимните връзки, разочарования в любовта, прояви на насилие над жени (включително сексуално), кражба на пари / ценности или финансови измами. Звездите повишават опасността също от инциденти – във вода, в планината, на строителни обекти, катастрофи, пропадане в дупки / пропасти и т.н. Морето може да е по-бурно или да има т.нар. „мъртво вълнение“, затова почиващите там да бъдат по-внимателни при къпане. Избягвайте непознати компании. Бъдете здрави!