Най-точният хороскоп за 10 декември

Астро
06:12 - 10 Декември 2021
2691
Най-точният хороскоп за 10 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 10 декември Луната транзитира през водния знак Риби, където ще бъде до 23:46 часа на 11 декември. Това са два дни, в които ще изпитваме силна нужда от емоционален комфорт, от спокойна атмосфера и хармонични отношения. Много от нас в края на седмицата вече чувстват понижена енергия, меланхолия, сънливост. Настроени сме романтично и започваме да мечтаем за релакс, за спа процедури, интимни срещи, вана с ароматни масла и всякакви други глезотийки, за да възстановим енергията си след напрегнатата работна седмица. При транзит на Луната през знака Риби сме много по-чувствителни, емоционални, състрадателни и раними. Силното ни желание да помогнем на хора, нуждаещи се от помощ, нашата жертвоготовност може в някакъв момент да ни направи уязвими към измами и опити за влияние. Следващите два дни са благоприятни и за творчески занимания, медитация, йога и други духовни практики. Само че, 10 декември все още е работен ден, затова ще трябва да довършим някои работни ангажименти, колкото и да не ни се работи. На този ден Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец. Заедно те ще ни вдъхновяват, повишават интуицията и ентусиазма ни. Дават добра възможност да се решат окончателно някои организационни въпроси, да се работи в екип, да се постигне единомислие и да се изчистят противоречия.

В здравословен план са уязвими психиката ни и крайниците за травми или измръзване.

Петъчният ден е по-дисхармоничен по отношение на емоционалното състояние и преживявания за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от тези две декади. Не позволявайте да ви използват прекалено, да ви вменяват чувство за вина, да ви оказват влияние и да ви мамят. Предпазвайте се от интриги и конфликти, от инфекции и алергични прояви при употреба на химически препарати или силни медикаменти. Ако решите да почивате извън дома си през уикенда, вземете превантивни мерки срещу обири и течове /наводнения от съседи/. Проверете добре дали са изключени всякакви битови уреди, особено газови. Избягвайте пътуване на дълъг път през нощта срещу 11 декември, когато Луната вече ще е в съвпад с Нептун. Те създават предпоставка за разсеяност, объркване или заспиване зад волана. Не пийте алкохол, ако ще шофирате. Петъчният ден е по-позитивен и ефективен за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Физически и емоционално сте по-стабилни. Ще решавате и действате на интуитивно ниво. Ще давате всичко от себе си за близките и любими хора, но по-важното е, че чувствата и отношенията ще са взаимни. Ще се радвате на топлота и уют в дома, а младите и свободни представители на тези знаци ще са изпълнени с вяра, любов и надежди. Чудесен ден за излети, романтични срещи, творчески дейности, посещение на изложби, работа с психолог при необходимост, за активна почивка и спа процедури с ароматни масла. Приемът на силни медикаменти и наркотични вещества, както и поставяне на ваксини в петък и събота изобщо не са препоръчителни. Ограничете мазнините. Обградете се само с приятни хора, които не ви натоварват емоционално. Бъдете здрави!