Най-точният хороскоп за 10 март

Астро
07:30 - 10 Март 2021
4279
Най-точният хороскоп за 10 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

 На 10 март Луната продължава транзита с през знака Водолей и на този ден стремежът ни към нестандартни решения и поведение продължава да бъде все така водещ. Привлечени сме от всичко ново и интересно, еднообразието и скуката ни демотивират и отблъскват. Вълнуват ни всякакви тайнства за вселената и по-глобалните общочовешки въпроси. В поведението си сме склонни към крайности и обратите в различни ситуации са нещо естествено.

Като изключим това, в такива дни работим по-добре в екип, общуваме лесно възприемаме всякаква информация бързо.

Денят е благоприятен за обучение, научно-изследователска работа, нови научни открития и разработки, разрешаване на енергийни и всякакви по-дългосрочни кризисни въпроси. В часовете до около обяд Луната все още е в съвпад със Сатурн и заедно са в предизвикателен аспект към Уран в Телец, което ще затруднява повече разбирателството между хората и ще внасят напрежение. Но по-късно Луната савпада с планетата на успеха Юпитер и те ще създадат много по-благоприятна среда за решаването на всякакви спешни задачи през втората половина на деня. В здравословен аспект е уязвима нервната система и кръвообращението. Движете се повече, спортувайте или излезте на разходка в парка след работа.

Денят е най-позитивен и на повече късмет могат да разчитат родените под знаците и предимно през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Когато транзитната Луна е в благоприятен аспект към рожденото Слънце на човек, той се чувства много по-жизнен, балансиран емоционално, в добра физическа кондиция.

Успоредно с това задачите през деня се осъществяват по-лесно, делата и взаимоотношенията с хората в обкръжението са по-успешни и продуктивни.

Денят може да бъде по-неблагоприятен за родените под знаците и най-вече през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Луната и Уран ще повишават както емоционално напрежението, така и взаимоотношенията с хората могат да бъдат по-трудни - да срещате повече неразбиране и по-рядко подкрепа от тяхна страна. Затова планирайте по възможност по-важните задачи, срещи и решения през втората половина на деня, когато предизвикателният аспект между Луната и Сатурн във Водолей с Уран в Телец ще се разпада. Звездите на този ден създават предпоставка за нарушения в комуникациите, прекъсване на електричеството, токови удари, внезапни и шокови състояния, транспортни и други инциденти. Да се работи по-внимателно с кабели и ток, с режещи машини и избухливи вещества. Бъдете здрави!