Най -точният хороскоп за 10 март

Астро
06:41 - 10 Март 2022
3241
Най-точният хороскоп за 10 март

На 10 март Луната продължава транзита си през знака Близнаци. Днес отново акцентът е върху комуникациите, обмяната на информация, договорните отношения, транспорта, образованието и подрастващото поколение.

В 12:45 часа българско време Луната е във фаза Първа четвърт, като Слънцето в Риби (заедно с Юпитер и Нептун) и Луната в Близнаци са в предизвикателен неблагоприятен аспект квадратура. Звездите на този ден за пореден път ни създават напрежение по отношение на общуването, придвижването, преговорите и всякакви важни въпроси, свързани със законите, цените, услугите и контактите между държави.

В световен план е повишена опасността от разпространение на фалшиви новини, хакерски атаки, повишаване на цените на стоки и услуги, конфликти и високо напрежение, екологични замърсявания, транспортни инциденти и т.н.

Луната в Близнаци образува и хармоничен аспект – тригон със Сатурн във Водолей. На успех ще се радват онези хора, които проявяват търпение и постоянство, добре организират действията си за деня и се стремят към сигурност.

Денят не е добър за рисковани действия, необмислени прибързани изказвания, както и за преговори. Юпитер в неблагоприятни аспекти с Луната създава предпоставка за преувеличаване, силни емоционални реакции и амбиции, склонност към прекаляване и риск.

В личен план денят е по-труден за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Възможни са спорове, прояви на лицемерие, интриги, измами, кражби, загуба / кражба на информация или документи, неприятности със закона и т.н. Най-сдържани и търпеливи в контактите си трябва да бъдат първите четири знака. Спазвайте правилата и законите, шофирайте по-предпазливо, не вярвайте на всеки. Бъдете разумни и не прекалявайте в нищо.

Луната с хармоничния се аспект към Сатурн във Водолей е с благоприятно влияние на този ден за родените през втора и трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Имате шанс за успешни изяви, придобиване на повече авторитет, постигане на по-добри резултати и стабилност.

Много добър ден за контакти с висшестоящи, взаимодействие с институции, организиране и планиране на бъдещи дейности или проекти, бизнес преговори и сделки, обучение, преподаване, интелектуални дейности, изразяване на мнение, покупка на техника за бита или автомобил. Ще се радвате на подкрепа от страна на близките си и на шефовете си. От 18:42 до 09:24 часа на 11 март Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака.

В този интервал от часове тя не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети и е неблагоприятно за важни решения или действия. Почивайте активно, общувайте, забавлявайте се с приятели или с близки по вашите интереси хора. Бъдете здрави!