Най-точният хороскоп за 10 ноември

Астро
06:39 - 10 Ноември 2021
2767
Най-точният хороскоп за 10 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 10 ноември Луната транзитира през въздушния знак Водолей, където ще бъде до 09:53 часа на 12 ноември. През следващите два дни и половина се засилва интересът ни към всичко ново, прогресивно и градивно. Ставаме много по-общителни, любознателни и възприемчиви. Някои хора могат да изразяват чувствата и емоциите си по странен начин, да действат с нестандартни методи и средства. Водолей е знак, управляван от планетите Сатурн и Уран – две напълно противоположни по своята същност планети. Сатурн се свързва с традиционното и сигурното, а Уран – с новото, оригиналното и неочакваното. Общото обаче е емоционалната резервираност, логичното мислене и безпристрастни преценки, тяхната съзидателност. Затова, когато Луната преминава през този знак, сме по-резервирани, бързо и лесно възприемаме всякаква информация, изпълнени сме с много идеи и въодушевление. Добрата ни интуиция помага да взимаме по-правилни решения. На този ден Луната във Водолей е в съвпад със Сатурн и заедно образуват дисхармоничен аспект с Марс и Меркурий в Скорпион. А в късните часове на деня и през нощта към тях се присъединява и Уран в Телец, като всички планети заедно активират конфигурация таоквадрат (двоен квадрат) и са предвестник на неочакваните събития и обрати. Да се подготвим за поредния динамичен в личен за някои от представителите на Зодиака и в световен план ден!

В световен план са възможни всякакви технически аварии, проблем с комуникациите и транспорта, силно напрежение в политиката и в обществото като цяло, по-агресивни прояви, напрежение по границите, терористични или военни нападения, експлозии и пожари, хакерски атаки, тежки транспортни инциденти, природни катаклизми и т.н.

Труден и напрегнат ще бъде денят за родените най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (и с други рождени планети или асцендент в тези знаци), а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Въпреки, че Водолеят е приятелски настроен знак, днес ще ви бъде доста трудно да изразявате чувствата си по спокоен начин. Опасността да бъдете предизвикани и да избухнете е голяма. Ще срещате повече трудности и неприятни изненади в работата, семейството и в общуването с хората. В моменти на гняв обаче човек е склонен да допуска грешки, които могат да му костват много. Ако искате да си спестите неприятности, опитайте се да реагирате по-хладнокръвно и меко. Мекотата не ви е особено присъща, а още по-малко сте склонни да отстъпите, дори и да сте прави. Така че, няма да ви е леко. Енергията на звездите е силна и напрегната. Повишена е опасността от токови удари, тежки транспортни и други инциденти, травми по време на спорт, наранявания при работа с режещи машини и други инциденти. В здравословен план са уязвими нервната система и кръвообращението. Луната заедно със Сатурн във Водолей ще имат по-благотворно влияние на този ден за родените предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Емоционално сте по-сдържани, а действията ви добре обмислени и конструктивни. Много добър ден за организационна и групова дейност, за творческа работа, за научно-изследователска дейност и нововъведения. Бъдете здрави!