Най-точният хороскоп за 10 септември

Астро
06:54 - 10 Септември 2021
4969
Най-точният хороскоп за 10 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В часовете от 07:48 до 09:05 българско време на 10 септември Луната във Везни е „без курс“ – в този интервал от време тя вече не образува главни аспекти с другите планети и се подготвя за смяна на знака. В 09:06 чата тя преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 11:34 часа на 12 септември. Скорпионът е знак, управляван от Плутон и съуправляван от Марс. Има много сходства, но има и съществена разлика между Плутон и Марс според тяхното влияние. Плутон е планета на трансформацията и обновлението, на всичко невидимо и тайно, но има силна разрушителна и саморазрушителна енергия – Плутон е планета на подземното царство. Затова Скорпионите са много емоционални, дълбоко преживяват всичко. Обичат силно и страстно, всеотдайни са в любовта. Но ако бъдат предизвикани, могат да разрушат всичко постигнато с един замах.

Марс е планета на действието и сексуалността.

Плутон също има голямо влияние върху сексуалните теми. Но Марс, като основен управител на знака Овен, не е склонен да действа тайно и задкулисно както един Скорпион. Затова, когато Луната транзитира през знака Скорпион страстите се разгорещяват, а преживяванията са дълбоки и оставящи сериозен отпечатък в съзнанието ни. Амбициозни и дейни сме, но действаме твърде директно, а по-завоалирано и тайно. Привличат ни всякакви въпроси, свързани с живота и смъртта, тайнствата, сексът, дълбинните проучвания и наблюдения върху човешкото поведение. Интуицията ни е много силна, нищо не може да ни убегне от погледа. Лесно можете да разпознаете един Скорпион или човек с Асцендент в този знак по пронизващия дълбок поглед, впит във вас.

На 10 септември Луната е в предизвикателен аспект със Сатурн във Водолей. Денят се очертава по-труден и натоварен с отговорности за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Някои от вас ще са емоционално неудовлетворени, ще срещат по-често затруднения и ограничения. Повишена е тенденцията за спорове и конфликти с началници, неприятности с контролни органи и проверяващи. Други измежду посочените знаци на първа декада ще са склонни към манипулации, опити за доминиране и дори към агресия. Предпазвайте се от крайни реакции, неприятности и инциденти, особено във вечерните часове.

При Луна в Скорпион често възникват силно стресови ситуации, семейни и интимни конфликти от ревност, завършващи лошо.

В световен план е повишена опасността от физическо и сексуално насилие, тежки криминални престъпления, наводнения, аварии с тръбопроводи и т.н. А Сатурн ще наложи завишаването на контрола от страна на полицията и на НАП. На дневен ред ще бъдат разисквани в публичното пространство работата на полицията, прокуратурата, всякакви финансови въпроси. Възможни са също и секс скандали с известни личности или поради злоупотреби с власт и пари. На този ден Луната не образува хармонични аспекти с други планети, но тя е благоприятно разположена към Слънцето на родените предимно през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Затова и нейното влияние на този ден ще има по-благотворно влияние върху чувствата, емоциите, взаимоотношенията с околните и съответно върху резултатите от действията ви. Нужно е всички да бъдем по-толерантни и отстъпчиви към хората. Не позволявайте на лошите мисли или омразата да ви завладеят. Не налагайте мнението си, не се опитвайте да контролирате и манипулирате другите. Раздавайте повече от силната си любов и енергия, помагайте на нуждаещите се. Бъдете здрави!