Най -точният хороскоп за 10 януари

Астро
06:35 - 10 Януари 2022
2349
Най-точният хороскоп за 10 януари

На 10 януари стартираме новата работна седмица отново с Луна в Овен, която обаче от 09:23 до 16:47 часа е „без курс“.

Това бележи този работен ден като неблагоприятен за нови начинания и всякакви важни действия – взимане на решения, преговори, подписване на договори, големи капиталовложения; покупка на техника и апаратура, автомобили, машини, оръжие и други.

Денят е благоприятен единствено за рутинната ни ежедневна работа, за довършване на започнати дейности и всякаква довършителна работа. Концентрацията ни в такива дни е понижена, склонни сме към обърквания и грешки, към неправилни преценки и неадекватни реакции. Нищо, което е започнато в такива часове на Луна „без курс“, не приключва с успех и няма развитие поради липсата на предстоящи аспекти на Луната с други планети до напускането й на знака.

Действаме някак хаотично, контактите ни са неефективни, пропадат срещи и уговорки, поврежда се техниката, случват се технически аварии и всякакви инциденти. Затова апелът ми е за повече предпазливост и търпение.

В 16:48 часа Луната преминава в земния фиксиран (неподвижен) знак Телец и напрежението във вечерните часове ще спадне.

Луната в Овен през деня ще има по-неблагоприятно влияние в ежедневието на родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Организирайте и планирайте деня си така, че да не се налага да бързате и допускате грешки. Мислете, проверявайте свършеното. Работещите с документи, пари и рисковите професии да бъдат най-внимателни.

Макар и „без курс“ енергията на огнената Луна е с по-позитивно влияние в емоционален аспект за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Тя ще ви дава сили и енергия, ентусиазъм и настроение, топлота в отношенията и страст в любовта. Но препоръките, описани по-горе, са валидни за всички хора. Не започвайте нищо ново и не вършете нищо важно, което очаквате да се развие в бъдещ план и да бъде успешно! Луната в Телец след 16:48 часа ще ни поуспокои, ще ни отпусне и ще ни настрои за удоволствия.

Повишава се желанието за уют, ласки, спокойствие, вкусна храна, хубаво любимо питие. Вечерните часове са благоприятни за романтични срещи, творчески занимания, хапване и пийване в приятна компания, за посещение на културни мероприятия и всякакви други забавления. Най-комфортно ще се чувстват родените под знаците и най-вече през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Бъдете здрави!