Най -точният хороскоп за 10 юли

Астро
07:02 - 10 Юли 2022
4111
Най-точният хороскоп за 10 юли

На 10 юли Луната все още е в знака Скорпион, като от 07:34 до 11:34 часа българско време тя е „без курс“ и се подготвя да смени знака. Часовете до 11:34 часа на неделния ден са по-неблагоприятни за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада.

В този интервал от време не е добър за взимане на важни решения за бъдещето, за нови начинания, подписване на договори (включително брачни) и за всякакви други важни дейности, за които се изисква добра концентрация. При Луна „без курс“ се чувстваме по-разсеяни, объркани емоционално, затова най-доброто, което можем да правим през тези часове, е да се излежаваме поне до 11:35 часа. Подходящо време също за ежедневни рутинни дейности – почистване, готвене, пране, подреждане на дома и т.н. Въпреки Луната „без курс“ енергията на Скорпионската Луна е по-благоприятна в емоционално отношение за родените през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Препоръчително е все пак да не се предприемат рисковани действия и по възможност да се пътува през втората половина на деня.

През първата половина на неделния ден може да възникнат отново проблеми и инциденти по пътищата, поради понижената концентрация. При болните и възрастни хора може да се появи световъртеж, да се обърка или изгуби.

В 11:35 часа Луната навлиза в огнения подвижен знак Стрелец, където ще бъде до 12:01 часа на 12 юли. Луната в Стрелец през следващите два дни и половина ни зарежда с много енергия и ентусиазъм. Чувстваме се вдъхновени, със силно желание за забавления, пътешествия и придобиване на знания. Общуването ни е искрено и директно. Тази част от неделния ден е много подходяща за кръщенета, сватби, излети сред природата, спортни дейности, провеждане на спортни състезания и концерти на открито, посещение на църкви и манастири, както и за всякакви други по-мащабни обществени мероприятия.

През втората половина на деня Луната в Стрелец е в хармоничен аспект с Юпитер – планетата на късмета, експанзията и просперитета. Настроението и енергията са най-положителни за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Проявявате много щедрост и доброта към близките и любимите си хора, за които сте готови да направите всичко необходимо, за да се чувстват щастливи и защитени. Чудесен ден за спорт, игри и всякакви развлечения, пътувания, контакти с хора зад граница, планиране и организиране на бъдещи пътувания и на други големи проекти.

Днес Луната в Стрелец не образува дисхармонични главни аспекти с останалите планети, но нейното влияние може да е по-неблагоприятно в емоционален и физически план за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец (с неблагоприятни аспекти към рожденото Слънце в личния хороскоп) и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

Избягвайте голямо физическо и емоционално натоварване, конфликти с околните и рисковани действия. Не прекалявайте с алкохола, мазните и пържени храни. При Луна в Стрелец в световен план е повишена опасността от пожари, експлозии и стрелби. Бъдете здрави!