Най- точният хороскоп за 10 юни

Астро
06:52 - 10 Юни 2022
3677
Най-точният хороскоп за 10 юни

Днес Луната отново е в знака Везни и образува голям въздушен тригон със Слънцето в Близнаци и Сатурн във Водолей.

Най-добри възможности за успехи и изяви те носят на родените под знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Стабилни сте физически и емоционално. Много по-лесно ще получавате всичко, към което се стремите. Ще се разбирате с околните и ще приемат вашите блестящи идеи и предложения по важни въпроси. Възприемате бързо, реагирате и действате адекватно спрямо конкретната ситуация и хора.

Звездите днес ще ви носят късмет, комфорт, спокойствие и добри резултати. Денят за вас е много добър за обществени изяви, за високи постижения в работата или бизнеса, за повишаване на имиджа ви, за групови дейности. Много лесно ще общувате с висшестоящите, възползвайте се днес и поискайте от тях това, което бихте искали да получите. Дори и да възникнат някакви стресови ситуации, по-вероятно е неприятностите да ви се разминат.

Денят е благоприятен за разрешаване на важни държавни въпроси, за преструктуриране, организиране и планиране на бъдещи мероприятия и дейности, дипломатически преговори и т.н. Луната образува и дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог през втората половина на деня.

В световен план е повишена опасността от аварии, агресия, инциденти, интоксикации. Няма да минем и без трусове в политиката, където се заражда разпад на партньорства и коалиции. В следобедните и вечерни часове можем да очакваме отново гръмотевични бури и градушки. Морето също може днес да е по-бурно.

Много по-емоционално и на моменти дори гневно ще реагират днес родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Засилват се страховете при някои от вас, както и желанието да доминирате над другите. Преживяванията са дълбоки, а в някои случаи и драматични.

Някои хора ще са склонни дори да действат по-агресивно, отмъстително и да използват манипулативни средства. Предпазвайте се от тежки конфликти, травми и инциденти. Бъдете по-толерантни и търпеливи в общуването. В интимните отношения може да има прояви на ревност и насилие. Стремете се към баланс. Днес за вас денят не е добър за изясняване на взаимоотношения, скъпи покупки и големи капиталовложения, за бизнес преговори и създаване на нови връзки.

В здравословен план са уязвими бъбреците. Възможна е и появата на главоболие, влошаване на състоянието при болни хора.

Препоръчително е да се ограничат сладките и тестени храни, както и употребата на сол. От 20:36 до 23:41 часа Луната е „без курс“. В този интервал от време не взимайте важни решения за бъдещето. Почивайте, забавлявайте се както ви харесва и с когото ви е приятно, занимавайте се с творчески дейности. В 23:42 часа Луната навлиза в дълбоко емоционалния знак Скорпион, която ще изпълни дните с още по-вулканична емоционалност и драматични преживявания. Бъдете здрави!