Най-точният хороскоп за 11 април

Астро
08:30 - 11 Април 2021
2909
Най-точният хороскоп за 11 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 11 април Луната продължава транзита през знака Овен и съвпадът с планетата Меркурий е със силно влияние и в неделния ден.

Заедно те са в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей.

Този ден също е наситен с огнена марсова енергия, която повишава оптимизма, амбициите и желанието ни да вършим всичко с вдъхновение и ентусиазъм. В общуването си сме директни, отстояваме своите принципи с жар. По-упорити и борбени сме в преследването на целите си. Денят е благоприятен за пътувания, физическа активност, обучение, срещи и разговори с близки и приятели, планиране на дейности в краткосрочен план. Негативните възможни проявления на Луната и Меркурий в Овен, както споменах вчера, са пожари, взривове, транспортни инциденти, инциденти с млади хора и деца, сбивания и наранявания, травми по време на спорт и състезания. Овенът е склонен към прибързаност в изказванията и действията си, както и към риск. Бързо се отегчава, когато нещо не дава резултати „сега и веднага“. А в такива ситуации „пламва като пожар“ и става агресивен. Важно е в такива дни да се придържаме към златната среда в емоциите и да не действаме необмислено.

Неделният ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Не шофирайте по пътищата с висока скорост, предпазвайте се от травми, инциденти и конфликти с агресивни хора. Тъй като на 12 април предстои Новолуние, енергията ни е намалена и е добре да я използваме конструктивно – в писане, разговори, разходки на чист въздух, забавления и занимания, свързани с личностното ни развитие и израстване. Луната и Меркурий в Овен с хармоничния си аспект към Сатурн във Водолей ще оказват по-благоприятно влияние на този ден за родените през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще се чувствате обнадеждени и ентусиазирани, изпълнени с нови идеи и настроени позитивно. Чудесен ден за пътешествия, спортни занимания, подреждане на гардероба и т.н. Ще получавате подкрепата на околните относно бъдещите ви планове. Ще се разбирате и радвате на топлотата в отношенията. Бъдете здрави!