Най -точният хороскоп за 11 април

Астро
06:17 - 11 Април 2022
2325
Най-точният хороскоп за 11 април

На 11 април Луната продължава своя транзит през знака Лъв. В днешния работен ден предизвикателният аспект между Луната и Уран в Телец отново продължава с влиянието си.

И докато отделния човек има шанс да преодолее това невралгично влияние при информираност, то в публичното пространство и в световен план е невъзможно. Затова започваме седмицата много самоуверено и ентусиазирано, но и възможността високо напрежение в политиката и обществото е голяма.

Желанието за повече власт и внимание е засилено, което ще предизвика у някои хора провокативно поведение за привличане на вниманието. Да не забравяме, че знакът Лъв е фиксиран, неподвижен знак и когато го предизвикат той започва да демонстрира власт, да се държи надменно и да проявява инат. Но всичко това ще нарани както него, така и околните, а и резултатите няма да са добри.

Днес е нужно да се проявява повече разбиране, да изслушваме хората, да не действаме прибързано и още по-малко да рискуваме в каквото и да било. Възможни са конфликти сред управляващите, неприятни обрати, проблеми с комуникациите и енергийните въпроси, а в световен план – пожари, протести, природни катаклизми.

В късните часове и през нощта срещу 12 април Луната е в дисхармоничен аспект вече с Марс и Сатурн във Водолей, което може да създаде предпоставка за тежки военни удари, изригване на вулкан и други природни бедствия с прекъсване на електричеството и комуникациите в някои райони по света.

По-уязвими държави за сериозни скандали, инциденти и природни катаклизми през следващите два дни са САЩ, Япония, Австрия, Албания, Косово, Англия, Аржентина, Белгия, Израел, Индонезия, Нова Зеландия, Украйна и т.н.

В личен план първият работен ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Избягвайте каквото и да е напрежение, конфликти или физическо натоварване – в здравословен план е уязвима сърдечно-съдовата система.

Днес не е препоръчително да изяснявате взаимоотношения, да работите с режещи машини или ток, да пътувате на дълъг път, включително със самолет. Възможни са и технически повреди в битовата или офис техниката, прекъсвания на електричеството или интернет връзките в някои райони, пожари и експлозии. Преди да излезете от дома си, проверете добре дали всички уреди са изключени.

Не оставяйте децата сами в дома. С близките и колегите си бъдете много по-внимателни и отстъпчиви, за да избегнете скандали.

Днес Меркурий преминава от Овен в знака Телец, където ще транзитира до 29 април включително. Марс ще напусне Водолей на 15 април, но Меркурий ще съвпадне с Уран и в последните дни на месеца ще прави неблагоприятен аспект със Сатурн във Водолей.

На 30 април предстои и слънчево затъмнение, затова родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и всеки друг с рождени планети в тези знаци трябва да са изключително предпазливи и внимателни в действията си. Не планирайте пътувания и екскурзии, бъдете много по-сдържани в поведението си. 11 април се очертава много по-позитивен и успешен за родените през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Изключения може да има само при хора, които имат други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Такъв пример е нашият премиер, който е роден под знака Овен, но има рожден Марс в последните градуси на Лъв. Добър ден за изяви, постижения и успехи за тези четири знака. Но при наличието на планети в уязвимите знаци трябва да се въздържат хората от спорове и демонстративно поведение (особено ако е Марс). Бъдете здрави!