Най-точният хороскоп за 11 август

Астро
06:24 - 11 Август 2022
3356
Най-точният хороскоп за 11 август

На 11 август Луната транзитира през въздушния знак Водолей, управляван от Уран – планетата на изненадите, иновациите, науката и техниката. В такива дни сме като „навити с пружинка“ – Уран има връзка с висшата нервна дейност. Рутината ни отблъсква и изнервя. Водолеят е приятелски настроен към хората и умее добре да работи в екип.

Винаги има блестящи идеи, стреми се да бъде полезен за обществото. Когато Луната е в този знак сме по-дистанцирани емоционално и трудно допускаме някого до себе си. Но въпреки това не бихме отказали помощ на човек в нужда. Бързо и лесно възприемаме новостите, нуждаем се от разнообразие и повече свобода на действие. Днес Луната образува хармоничен аспект с Юпитер в Овен, но в късните вечерни часове и през нощта срещу 12 август тя активира поредните доста негативни и напрегнати аспекти с Марс и Уран в Телец – в 04:36 часа на 12-ти е Пълнолуние в съвпад със Сатурн във Водолей.

По-важните срещи и задачи свършете през първата половина на деня, максимум до 14-15 часа. Добър ден за разрешаване на юридически и енергийни въпроси, взаимодействие с чуждестранни партньори, нововъведения, научна работа, обучение, участие в олимпиади, хуманитарна помощ и други полезни за обществото въпроси.

Препоръчително е във вечерните часове и през нощта да се избягват рисковани действия и пътуване на дълъг път. В здравословен план са уязвими нервната система и кръвообращението. Не натоварвайте прекалено очите с четене и работа с компютри, а също и психиката. Не се заседявайте дълго на едно място прави или седнали. Следващите два дни да се избягват операции и особено на вени, очи и долни крайници. Спортуващите да се предпазват от травми на краката.

Днешният ден е по-неблагоприятен в личен аспект за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Днес и утре бъдете изключително внимателни в действията и реакциите си, за да избегнете конфликти, неприятности и инциденти. Звездните енергии са много мощни и тежки за овладяване, но с желание и воля можете да избегнете много неща. Не рискувайте в нищо, бъдете по-отстъпчиви с хората.

Препоръчително е да не се пътува на дълъг път и особено със самолет. Спокойствието е важно, особено за болните и възрастни хора. Възможни са инфаркти, инсулти, токови удари, шокови състояния. Внимавайте за пожари и взривове. Избягвайте работа с режещи инструменти / машини, със запалими и избухливи вещества. Ако сте в планината, приберете се малко по-рано. Особено внимателни да бъдат и работещите в строителството за инциденти.

Понякога при такива звездни разположения в личните хороскопи изненади могат да дойдат и от страна на наши близки роднини, а да не е проявата лично при нас.

Възможни са всякакви изненади и стресови ситуации. Този ден е по-благоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. И все пак, тъй като тези прогнози са общи и са изготвени на базата само на аспектите между транзитната Луна към рожденото Слънце, то апелът ми е всеки от нас да бъде с повишено внимание през следващите два дни. Сега не е време за нови начинания, а за приключване на започнати дела. Емоциите и енергията ни са в своя максимум, затова много хора ще реагират по-бурно и дори агресивно.

В световен план звездите повишават опасността през следващите дни до около две седмици за тежки инциденти и аварии, прекъсване на електричеството и комуникационните връзки в някои населени места, природни бедствия (бури, градушки, наводнения, земетресения, изригване на вулкани), свличане на земни маси, политически конфликти, заложнически драми, смърт на известна фигура в политиката, енергийни проблеми, прояви на насилие и всякакви други неприятни изненади.

Уязвими държави са Австрия, Белгия, Турция, Гърция, САЩ, Египет, Израел, Палестина, Индия, Индонезия, Китай, Конго, Куба, Япония, Мадагаскар, Пакистан, Тайван, Украйна, Хърватия, Шри Ланка и т.н. Повече за влиянието на Пълнолунието през следващите две седмици очаквайте в утрешния хороскоп. Бъдете здрави!