Най-точният хороскоп за 11 май

Астро
07:58 - 11 Май 2021
2563
Най-точният хороскоп за 11 май

На 11 май Луната продължава транзита си през земния знак Телец. През първата половина на деня тя все още е в съвпад с Уран в Телец и в предизвикателен аспект със Сатурн във Водолей, а в 22:00 часа е Новолуние в Телец на 21 градуса. Новолунието е време за реализиране на целите и желанията ни, за поставяне на ново начало и стартиране на проекти, за разгръщане на нашите таланти. По-специфичното за това Новолуние е, че то съвпада с Уран и е в квадратура със Сатурн, макар и аспектите към тях да са вече разходящи (вече започват да се разпадат). То образува и хармонични аспекти с Нептун в Риби, както и с Плутон в Козирог. Телецът е земен, постоянен, упорит, чувствен, творчески и материален знак. Желанията ни за материална стабилност, емоционален и материален комфорт са силни.

Настроени сме творчески и романтично.

Стремим се с постоянство и упорит труд да материализираме своите замисли. Уран ще ни тласка към нови и нестандартни подходи. Ще носи изненади и обрати. Ще изпитваме необходимост да се наслаждаваме на всичко красиво и стойностно, да творим, да постигаме реални резултати. Добро време за преоценка на ресурсите ни, за покупка или уреждане на имущество, за разрешаване на финансови въпроси, за нови творчески проекти и всякакви други начинания. Венера в Близнаци, която управлява Новолунието в Телец, засилва желанието за общуване и спонтанност в контактите, преговори, обмен на информация, движение и разнообразие, придобиване на нови знания, пътувания, търговски сделки и т.н.

Звездите на 11 май могат да внесат някакво напрежение и емоционален дискомфорт за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Преди фактическия съвпад на Луната със Слънцето тя е „скрита“, невидима и може да оказва по-неблагоприятно влияние в ежедневните дела и взаимоотношения. А самото Новолуние ще има по-силно предизвикателно влияние през следващите две седмици за родените между 10 и 20 май Телци, между 12 и 22 август Лъвове, между 12 и 21 ноември Скорпиони, между 8 и 18 февруари Водолеи. В кои житейски сфери ще се отрази Новолунието през следващите дни зависи от всеки личен хороскоп – позиционирането му по дом и аспекти в рождения хороскоп.

Предизвикателният аспект между Сатурн и Уран внася повече напрежение и ограничения по отношение на постигането на определени цели.

Бъдете по-внимателни в отношенията си с висшестоящи лица, за грижи около възрастен роднина, проблеми с контролни органи и държавни лица или институции. Възможни са финансови затруднения, загуба на авторитет, проблеми в работата и т.н. Грижете се и за себе си и своето здраве. 11 май, както и следващите две седмици бележат началото на един доста ползотворен и успешен период за представителите от втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Каквито и предизвикателства да се появят за вас, вие ще успявате да ги разрешавате успешно. Ще се чувствате вдъхновени и вдъхновяващи околните, по-стабилни емоционално и финансово. Имате цялата подкрепа на звездите и ще можете да реализирате много от мечтите си, особено ако те са свързани с нови творчески или от финансово естество проекти. Добър период за пътешествия, обучение, полагане на изпити, участия в конкурси, покупка на имущество и други стоки за бита. Времето между 11 и 18 май ще се задържи топло, но в западните части на страната може да очакваме валежи, гръмотевични бури и градушки на места – на 11, 14, 16 и 17 май. Бъдете здрави!