Най-точният хороскоп за 11 март

Астро
07:30 - 11 Март 2021
4059
Най-точният хороскоп за 11 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 11 март Луната за трети пореден ден е в знака Водолей и тъй като предстои смяна на знака, днес в интервала от 05:32 до 16:44 часа българско време тя е „без курс“, т.е. тя не образува вече мажорни аспекти с останалите планети. Това означава, че целият работен ден е неблагоприятен за важни решения и действия – подписване на договори, гласуване на решения, търговски и политически преговори, започване на нова работа, стартиране на нови проекти и т.н. Всяко важно действие или взето решение в такъв ден няма никакъв шанс за развитие и успех в бъдещ план.

Денят е подходящ само за довършване на вече започнати дела и всякаква рутинна ежедневна дейност.

Когато Луната е „без курс“ концентрацията ни е намалена, на моменти сме по-объркани емоционално и разсеяни, което създава предпоставка за допускане на грешки. А някои грешки, както знаем, могат да доведат до инциденти. Проверявайте по няколко пъти свършената до момента работа на работното си място, както и у дома за електроуредите, за да не забавите нещо включено и да стане пожар. Внимавайте да не изгубите важен документ или информация, както и други вещи. Шофирайте по-разумно и не превишавайте скоростта. Не се натоварвайте физически и психически.

Доколко може да се каже, че денят е успешен изобщо при Луна „без курс“, но все пак позицията на Луната във Водолей ще има по-благотворно влияние в емоционален и физически аспект за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но по-осезаемо ще се почувства през деня при родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Много често, когато Луната е „без курс“, не само че сме по-разсеяни и склонни към грешки, но може някои от вас да усетят и физическо неразположение, световъртеж, сърдечни аритмии и т.н. Работете по-внимателно с техника и електроуреди.

Възможно е също някой от тях временно да не работи ли окончателно да се повреди.

В 16:45 часа Луната преминава във водния знак Риби, където ще бъде до 01:44 часа на 14 март. Навлизаме в период, през който много от нас ще се чувстват леко меланхолични, разсеяни, по-чувствителни и емоционални. Повишава се необходимостта от спокойствие, комфорт, уют в семейството и разбирателство с хората. Тези дни са много подходящи за медитация, рейки и други духовни практики за постигане на вътрешно равновесие; за психотерапия, водни процедури, ароматерапия и успокояващи масажи с ароматни масла. Във вечерните часове на 11 март Луната в Риби образува хармоничен аспект с Уран в Телец, но и предизвикателен с Марс в Близнаци. Към повече спокойствие и проява на разбиране към околните във вечерните часове трябва да се стремят родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Предпазвайте се от конфликти, бъдете по-предпазливи за неприятности или инциденти. Не се натоварвайте психически. Бъдете здрави!