Най -точният хороскоп за 11 март

Астро
07:00 - 11 Март 2022
3373
Най -точният хороскоп за 11 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 11 март Луната в Близнаци е „без курс“ до 09:24 часа. В 09:25 часа тя преминава във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 21:31 часа на 13 март. По-важните решения, срещи и действия планирайте за след 09:25 часа. При Луна в Рак през следващите 3 дни ще бъдем много по-чувствителни, интуитивни, грижовни и състрадателни.

Склонни сме лесно да се засягаме и приемаме лично всяка казана дума или действие. Недоверчиви сме и чувството ни за самосъхранение е засилено. Основен приоритет са нашата и на семейството / дома ни сигурност. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат темите за националната ни сигурност, храните и цените на стоките от първа необходимост, социални въпроси (майчинството, отглеждането и грижата за децата, подпомагането на нуждаещите се и т.н.), състоянието на водите, екологични въпроси, земеделието и животновъдството, цените на имотите и други.

Днес Луната образува хармоничен аспект с Меркурий, който от 10 до 27 март включително транзитира през знака Риби.

Затова денят е благоприятен за уреждане на документи, изразяване на мнение, преговори, подписване на договори, покупка на стоки и мебели за дома, явяване на конкурси и на интервюта за работа, за търсене и намиране начини за стабилизиране на държавата и населението.

Луната в Рак на този ден не образува дисхармонични аспекти към другите планети, но сама по себе си тя е разположена така и ще има по-неблагоприятно влияние върху чувствата и емоциите при родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада.

Стремете се да не реагирате твърде емоционално в ежедневието си, да не се натоварвате физически и психически (особено първите четири знака). Не предприемайте рисковани действия и начинания. Погрижете се за своите лични нужди и желания, но избягвайте конфликти с околните. Добър ден за почистване и подреждане в дома, за творчески занимания и грижа за децата.

Хармоничният аспект на Луната с Меркурий в Риби ще има по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, както и при онези представители на знака Рак, чието Слънце е с хармонични аспекти в личния хороскоп, а и рожденият Меркурий също е в Рак.

Меркурий е планета на общуването, начинът ни на мислене и взимане на решения. Ще се радвате на подкрепа и разбиране от страна на близки, колеги и подчинени. Много добър ден за подписване на договори, уреждане на документи, търговски сделки, обучение и преподаване, срещи и забавления с приятели или роднини, зачеване на дете, семейни тържества, за всякакви интелектуални занимания, дейности в дома и създаване на топла семейна атмосфера. Ограничете мазнините, пържените храни и месните продукти. Бъдете здрави!