Най-точният хороскоп за 11 ноември

Астро
06:25 - 11 Ноември 2021
2762
Най-точният хороскоп за 11 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 11 ноември Луната продължава транзита си през знака Водолей. На този ден тя е във фаза Първа четвърт в 14:53 часа българско време – в съвпад е с Юпитер във Водолей. Като се има предвид, че Луната се свързва с нашите емоции, а Юпитер – с растежа, то на този ден емоционалността при някои хора ще бъде още по-завишена. Желанието за свобода също е силно, стремим се към независимост и ще даваме всичко от себе си, за да я постигнем. Това, за което трябва да внимаваме, е да не реагираме крайно и да не прекаляваме с действията си, да не рискуваме прекалено и да спазваме законите. Колкото повече наближава Пълнолунието и лунно затъмнение на 19.11.21 год, толкова повече ще се засилва напрежението в обществото и поради наближаването на точната опозиция на Меркурий и Марс в Скорпион с Уран в Телец. Добре би било всеки от нас да използва тази силна енергия конструктивно, за добри цели и каузи, вместо да влиза в безсмислени спорове и по-сериозни конфликти. Денят е благоприятен за творчески дейности, работа в групи, организиране на бъдещи мероприятия, реклама, научно-изследователска работа, обучение и самоусъвършенстване. В обществото на дневен ред ще бъдат важни въпроси, свързани със законността, образованието, взаимоотношенията с чуждестранни партньори, бъдещи проекти, енергийни въпроси, религиозни / етнически теми.

Днес също е повишена опасността от технически аварии, етническо напрежение, конфликти и инциденти от различно естество.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. В здравословен план и днес са уязвими нервната система и кръвообращението. Да не се прекалява с храна, алкохол, физическо и емоционално натоварване. Шофирайте по-внимателно, избягвайте пътуване с влак или самолет. Спазвайте законите и паркирайте само на позволени места. Работете внимателно с електричество и електроуреди. Бъдете по-щедри и по-малко взискателни към хората. Луната заедно с Юпитер във Водолей ще оказват по-положително влияние на родените през втора и трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Чувствате се енергични, ентусиазирани, в добро настроение и приятелски настроени към околните. За вас денят е благоприятен за разрешаване на юридически въпроси и морално-етични конфликти, реклама, взаимодействие с чуждестранни партньори, научно-изследователска дейност, нововъведения, работа по проекти, групови занимания, преподаване и изразяване на мнение. Юпитер ще ви въодушевява и ще ви носи късмет във всяко действие. Можете да експериментирате и предприемете премерен риск. Нестандартните ви идеи и действия ще се приемат добре от хората. Ще имате пълната им подкрепа и уважение. От 21:52 до 09:53 часа на 12 ноември Луната във Водолей е „без курс“ и в този интервал от часове е препоръчително да не се взимат важни решения и да се предприемат рискове, а на 12-ти до 09:53 часа – да не се подписват също договори или да се започват нови начинания. Бъдете здрави!