Най-точният хороскоп за 11 септември

Астро
06:49 - 11 Септември 2021
3637
Най-точният хороскоп за 11 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 11 септември Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион. Енергията на Луната продължава с мощното си влияние над преживяванията и чувствата ни, разчиствайки всичко ненужно и некачествено около нас. Нещата никога не са такива, каквито изглеждат на повърхността. Интуицията ни е силна, концентрацията добра и нищо не може да остане скрито от погледа ни. Често избухваме, чувстваме се по-неспокойни, а понякога мрачни и твърде потайни в действията си. В сутрешните часове Луната все още е в предизвикателен аспект със Сатурн във Водолей, а след това активира предизвикателен аспект и към Уран в Телец. В късните часове на деня образува още два главни аспекта – хармоничен аспект с Нептун в Риби и дисхармоничен с Юпитер във Водолей. С две думи, денят се очертава наситен с доста напрежение.

Повишена е опасността от сериозни конфликти и скандали в обществото, противоречия и неприятни обрати, тежки инциденти, протести и обществено недоволство.

Трудно ще се стига до някакво разбирателство за решаването на важни обществени въпроси, тъй като ще липсва желание на компромиси и отстъпки. Може да се постигне каквато и да е цел само, ако не се правят опити за манипулации и се действа открито с мъдрост. На този ден и Венера сменява своя знак – от Везни преминава също във водния знак Скорпион, където ще бъде до 7 октомври включително. Венера е планета на любовта, хармонията, справедливостта и закона, парите и ценностите. В този знак тя не оказва особено позитивно влияние в партньорствата, любовта и финансовите въпроси. Навлизаме в период на сериозни финансови затруднения и ограничения, затова е препоръчително да не се правят големи капиталовложения и да се внимава в партньорските взаимоотношения.

Луната в Скорпион и нейният хармоничен аспект с Нептун в Риби в съботния ден ще има по-благотворно влияние при родените под знаците и най-вече през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте амбициозни, задълбочени и сериозни в работата си и към други свои ангажименти. Нептун от своя страна ще ви одухотворява и вдъхновява, ще имате повече вяра в себе си и в доброто. Склонни сте да проявявате състрадателност към хората и сте настроени да помагате и закриляте близките си и хора в нужда. Денят е благоприятен за вас за задълбочени анализи и проучвания, за разрешаване на наследствени въпроси, за творческа работа, медитация, биоенерголечение, ароматерапия.

Много добър ден за творците, лечителите, финансистите, както и за работещите в полицията и прокуратурата за разкриване на престъпления.

Предизвикателните аспекти на Луната към Сатурн и Уран изискват повече търпение, толерантност, предпазливост и позитивно мислене от страна на родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и от представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Уран засилва нервното напрежение, Луната в Скорпион задълбочава преживяванията, а Сатурн може да създава трудности и ограничения във всичко, което решите да правите. Добре е на този ден да си подсигурите спокойна атмосфера, да се дистанцирате по възможност от хора, които ви натоварват емоционално или са потенциални дразнители. Възможни са прояви на ревност и агресия. Предпазвайте се от травми и инциденти. Избягвайте пътувания на дълъг път и излети във високите части на планините. Звездите повишават опасността от авто- и авио- катастрофи, експлозии, изгубвания и други инциденти в планините, токови удари, удари от мълнии, травми и наранявания по време на спортуване или при работа с режещи машини. В световен план са възможни природни катаклизми – бури с наводнения, земни трусове и т.н.