Най -точният хороскоп за 11 януари

Астро
07:11 - 11 Януари 2022
2530
Най -точният хороскоп за 11 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 11 януари Луната транзитира в земния знак Телец, където ще бъде до 05:08 часа на 13 януари. Телец е спокоен, уравновесен и търпелив знак по природа. Не е склонен да рискува и действа прибързано. Лоялен е към приятелите и хората от обкръжението си. Естет е и се стреми към уют. Привлича го всичко стойностно и красиво. Обича да си угажда и е много чувствен. И когато Луната преминава през него ние сме склонни да проявяваме някои от качествата на Телеца. Проблемът на този ден е, че Луната е в съвпад с Уран и заедно образуват квадратура (неблагоприятен аспект) с Меркурий и Сатурн във Водолей.

И всичко казано до тук за Телец се видоизменя тотално. В допълнение и Марс в Стрелец вече е в точна квадратура с Нептун в Риби. Предстои ни един много напрегнат и предизвикателен ден в световен план. Тези планетни разположения създават предпоставка за тежки политически конфликти, недоразумения и обрати в обществото, технически аварии, проблеми с комуникациите и интернет, с качеството и цените на електроенергията, забавяне и отлагане на полети, авиационни и пътно-транспортни катастрофи, хакерски атаки, кражба на пари и ценности, трусове във финансовия сектор, инциденти в планините или на строителни обекти и отново пожари и взривове.

На този и в следващите 7-8 дни можем да очакваме още повишаване броя на заразените с Covd 19, още природни катаклизми, бурни протести и прояви на насилие в по-уязвимите страни.

В личен план този ден е доста противоречив и напрегнат за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Бъдете по-търпеливи и отстъпчиви с близки, приятели, колеги, висшестоящи и други хора. Възможни са сериозни конфликти, неприятни обрати по важни за вас дела, загуби, травми и инциденти, неприятности от различно естество според личния хороскоп на всеки човек.

Шофирайте много разумно и не предприемайте никакви рискове. Луната и Уран в Телец са с много по-положително влияние при родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Уран ви вдъхновява и ентусиазира, дава по-благоприятни неочаквани резултати и развитие в някои важни въпроси за вас. Повишена е интуицията ви, мислите дългосрочно и се появяват нови възможности пред вас. Денят е благоприятен за вас за уреждане на финансови дела, за нови начинания, за дългосрочни планове и проекти.

За всички хора денят е добър за творчески занимания; за посещение на обществени мероприятия, свързани с изкуство, мода, кулинария и други. Препоръчително е да носите предпазни маски и да спазвате дистанция, тъй като звездите създават предпоставка за пиков период през следващите дни на заразените. Бъдете здрави!