Най -точният хороскоп за 11 юли

Астро
07:07 - 11 Юли 2022
3637
Най-точният хороскоп за 11 юли

На 11 юли Луната продължава своя транзит през огнения Стрелец, а с нея и силното влияние върху нашите реакции, нужди и емоционално състояние. Целите ни са високи, нуждаем се от повече свобода, власт и авторитет.

Настроени сме идеалистично, мислим глобално и вярваме силно в правотата и успеха си. Юпитер, като планетен управител на знака Стрелец, понякога оказва и недотам положително влияние. Може да имаме твърде високи цели и мечти, да прекаляваме с ентусиазма и действията си, да рискуваме, да сме твърде директни с хората и да ги нараняваме с думите си, да не забелязваме важни детайли и подробности, които обаче да са важни за бъдещия ни успех.

Затова препоръката ми е да не гледаме твърде „отвисоко“ и надалеч, да не прекаляваме в нищо, да се стремим към умереност и стабилност. Луната в сутрешните часове все още е под силното влияние на хармоничният аспект с Юпитер в Овен, но през втората половина на деня и през нощта срещу 12 юли тя образува вече конфигурация таоквадратура (двоен квадрат) с Венера в Близнаци и с Нептун в Риби.

Тази конфигурация създава предпоставка за кражби на пари и ценности, за по-мащабни обири, за конфликти от финансово естество или поради изневери.

За важни срещи, преговори и взимане на решения използвайте първата половина на деня. В световен план са възможни също трусове на борсите или на валутните пазари, стрелби, инциденти с влакове, насилие над жени, скандали за финансови злоупотреби и изневери на известни хора от средите на изкуството и политиката. В здравословен план са уязвими черният дроб, кръвообращението и тазобедрените стави за травми.

Този ден се очертава по-труден и емоционално експанзивен за родените през втора декада, а през нощта срещу 12 юли и за трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора и трета декада. Няма да понасяте леко каквито и да било ограничения или заповеди. Склонни сте да реагирате директно и спонтанно, да сте твърде авантюристично настроени и да допускате грешки.

Нептун повишава вярата, но създава опасност и за разсеяност, за прекалено доверие. Предпазвайте се от интриги и клюки по ваш адрес, конфликти с партньори и опоненти, финансови загуби, от грешки в работата поради разсеяност.

Денят за вас не е добър за капиталовложения и всякакви по-скъпи покупки, за изясняване на взаимоотношения, за разрешаване на юридически и финансови въпроси. Предпазвайте се от спекулации, кражби, измами и фалшификации. Не давайте поводи за ревност на постоянния си партньор и му обръщайте достатъчно внимание, за да не се чувства пренебрегнат. Много по-позитивно настроени и стабилни ще бъдат родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

За вас денят е благоприятен за изяви и придобиване на повече авторитет, за разрешаване на юридически въпроси, за обучение, явяване на изпити или конкурси, договорни отношения и контакти със задгранични партньори и високо поставени хора, внос и износ на стоки, рекламна и издателска дейност, пътувания и всякакви забавления. Бъдете здрави!