Най- точният хороскоп за 11 юни

Актуални новини
08:02 - 11 Юни 2021
3236
Най- точният хороскоп за 11 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 11 юни Луната в Близнаци е „без курс“ до 10:22 часа, а в 10:23 преминава във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 21:22 часа на 13 юни. До 10:22 часа на този ден не започвайте нищо ново, не вършете важни дела и не взимайте решения за бъдещето си. Вършете само рутинните си ежедневни задачи и други довършителни действия. След 10:23 часа и през следващите 2 дни и половина Луната в Рак ще ни направи силно чувствителни, раними и емоционални. В такива дни сме по-пасивни и не толкова инициативни както при Луна в Овен, например. Но сме изключително интуитивни и ще отстояваме твърдо своите принципи и идеали. Ракът не е склонен толкова да анализира, колкото чувства и знае. Луната, управителка на този знак, символизира майчинството, семейството и дома. Ще сме много по-грижовни към своите близки, по-възприемчиви, с променливо настроение. А настроението и емоционалното ни състояние през следващите дни ще са повлияни и зависими от настроението и поведението на хората около нас. Ще се стремим към стабилност, ще даваме всичко от себе си и ще се погрижим близките ни да бъдат удовлетворени. Под меката външност, чувствителност и ранимост се крие една твърда като скала душа, готова да защити своите близки, дом и родина.

Мисленето и решенията ни са по-скоро емоционално оцветени.

Нуждаем се от спокойствие, топлота и семеен уют. Дните са подходящи за разрешаване на семейно-битови въпроси, за семейни срещи и тържества, за почистване и подреждане на дома, кулинарни експерименти, зачеване и т.н. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с националната сигурност и вътрешните работи, социално-здравни въпроси, недвижимите имоти, състоянието на водите, екологични теми и т.н.

Луната в Рак на 11 юни не образува предизвикателни аспекти с другите планети, но нейното влияние в емоционален или здравословен аспект ще е по-неблагоприятно за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. На този ден и Марс сменява своя знак – от Рак преминава в огнения Лъв. Той ще ни активира, ентусиазира през следващите седмици, засилвайки честолюбието, гордостта и достойнството ни. А към края на юни и в началото на юли ще ни направи силно нетърпими към всяка несправедливост и демонстриране на власт (активира се мощен таоквадрат на Марс към Сатурн и Уран). Денят е много по-спокоен и с възможности за постижения / израстване за родените предимно през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, в това число и за някои от представителите на първа декада Раци, чието рождено Слънце в хороскопа е много добре аспектирано от останалите рождени планети. Луната в Рак засилва желанието за романтика, появяват се в съзнанието ни хубави спомени от миналото.

А Юпитер ще ви носи много късмет и ще ви вдъхновява.

Ще засили желанието ви за забавления, пътувания, за нови знания и хоризонти. Подходящ ден за вас за разрешаване на юридически и имуществени въпроси, семейни празници, излети край вода, водни процедури, подобряване на взаимоотношения с роднини. Много добър ден за музикантите и други творчески професии, юристите, лечителите, психолозите, за работещите в сферата на издателската и рекламна дейност, спортистите и т.н. Погрижете се за своите най-близки хора, обърнете достатъчно внимание на децата и внуците си. Бъдете по-щедри към тях, раздавайте своята обич безрезервно. Бъдете здрави!