Най-точният хороскоп за 12 април

Астро
07:32 - 12 Април 2021
3333
Най-точният хороскоп за 12 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 12 април, в 05:31 часа е Новолуние на 23 градуса в знака Овен. Време е за ново начало и стартиране на нови проекти или взаимоотношения. Това Новолуние обаче заедно с Венера в Овен образува предизвикателен аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях) с планетата на трансформацията Плутон в Козирог. Успоредно с това Марс в Близнаци е в такъв неблагоприятен аспект с Нептун в Риби и цялата тази дисхармонична звездна енергия ще носи сериозни конфликти и трусове в обществото ни и в световен план.

Ще се повиши желанието у някои политици за лидерство и власт.

Ще се стремят да доминират, да манипулират и да показват на конкуренцията силата си чрез натиск и „извиване на ръце“. Венера в Овен, която представя това, което харесваме и обичаме, нашите ценности и пари, също ще носи негативи заради предизвикателния си аспект с Плутон и заради недобрата си позиция в знака Овен. Някои хора през следващите 7 дни ще се чувстват неоценени от своите партньори и няма да получават тяхната подкрепа, ако се държат нападателно и демонстративно. При други ще се прояви негативно върху бизнеса, върху интимните отношения и любовта. Сатурн и Уран също са в предизвикателен аспект. Сатурн е планета на старото и сигурното, а Уран – на новото и революционното, засилвайки допълнително напрежението в държавата ни и бизнеса през тази година. Марс в Близнаци, управител на Новолунието и Венера в Овен, с предизвикателния си аспект към Нептун внася много нестабилност и променливост. Опасността от интриги и конфликти, тайни заговори и предателства, падане от власт на хора в политиката е твърде възможна. За нас това Новолуние не носи така желаната и очаквана надежда за разбирателство и сформиране на правителство. В цялата тази суматоха е добре да се следят язовирите и реките, тъй като в звездната карта на Новолунието има индикации за наводнения и други природни бедствия, за прояви на насилие през следващата седмица.

В личен план денят и следващите 7 дни са много трудни както в емоционален, така и във физически аспект за болните и възрастни хора, родени през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Стремете се да бъдете разумни и балансирани в действията си, към сътрудничество с партньори и опоненти. Предпазвайте се от неприятности и инциденти. Грижете се както за себе си, така и за близките си, откъдето също може да изскочи някакво неприятно преживяване и проблем, с който да се справите. Не правете капиталовложения, защото ако не веднага, то в следващ момент ще се окаже, че сте сгрешили и загубите за вас ще са големи. Спазвайте законите, за не си създадете проблеми с властта и да последват съдебни дела. Луната на този ден и самото Новолуние в Овен ще имат по-благотворно влияние на деня и през следващата седмица като цяло за родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Близнаци и Стрелци обаче да не забравят, че Марс в Близнаци е в предизвикателен аспект с Нептун в Риби и до 23 април включително да се предпазват от измами, кражби, интриги и предателства, както и от инфекции. Не се доверявайте и не се поддавайте на твърде хубави, но измамни предложения. Ако имате нови планове и идеи, стартирайте ги поне 3-4 дни след Новолунието. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета за понижаване на теглото и изчистване на организма от токсини. Не се натоварвайте физически и психически на 12 април, енергията ни е в своя минимум. Денят е неблагоприятен за операции, особено мозъчни и сърдечни, както и за пластични операции. В интервала между 14:06 и 19:44 Луната е „без курс“. Всякакви по-важни решения вземете до 14:05 часа. След това вършете само рутинни задачи и довършете започнатите. В 19:45 часа Луната навлиза в земния знак Телец. Бъдете здрави!