Най-точният хороскоп за 12 април

Астро
06:11 - 12 Април 2022
2605
Най-точният хороскоп за 12 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 12 април Луната отново е в знака Лъв. През първата половина на деня тя все още е в дисхармоничен аспект към Сатурн и Марс във Водолей, но тъй като това е последният аспект, то целият ден е белязан от силно напрежение и особено в нашето общество и в световен план.

От 13:16 до 17:07 часа е „без курс“. Марс е планетата на действието, агресията, инцидентите и войните. Той е във Водолей заедно с планетата на трудностите и ограниченията Сатурн. И когато Луната (нашите реакции и емоции) е в такъв аспект към Марс тенденцията е към много драматизъм и агресивност в реакциите, в изразяването на емоциите и в действията. Добре, че Сатурн съвпада с Марс, защото той контролира, засилва възможността за ограничаването на крайност в действията.

Вярно е и това, че той създава много трудности и възпрепятства постигането на важни цели и взимането на важни решения, особено на политическо ниво.

Затова днес трябва да се внимава много от страна на управляващите в изказванията и действията, в изразяването на емоциите си.

Нужен е баланс между енергиите на планетите, участващи в тази опозиция (ъгъл от 180 градуса между тях), повече разговори и действие в сътрудничество, а не самосиндикални решения и действия. Лоша услуга прави прекаленото самочувствие и когато човек се самозабрави във властта си, рискува да „падне“ много неочаквано и внезапно.

Денят не е добър за взимане на важни държавни решения и действия, особено свързани с енергетиката, медиите, авиацията, спорта, земеделието, военните дела, бизнеса, децата, медицината, разговори на най-високо ниво в бизнеса и политиката. Взаимодействието между институциите и партньорствата ще бъде затруднено.

Препоръчително е да се вземат превантивни мерки по границите ни, да се повиши контролът на всички нива. В личен план този ден е по-труден и се очертава напрегнат в ежедневието за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Днес е необходимо да сте по-сдържани и разумни в общуването и действията си, ако искате да избегнете сериозни конфликти, неприятни обрати и инциденти.

Денят не е подходящ за силно физическо и емоционално натоварване. Най-внимателни трябва да бъдат работещите в държавните институции, в бизнеса, в строителството, транспорта, медиите, авиацията, здравеопазването и т.н. Не е благоприятен за големи капиталовложения, за работа с електричество и режещи машини, с оръжие или огън.

В световен план звездите повишават опасността от сериозни инциденти, технически аварии, токови удари, шокови състояния, травми по време на спорт, наранявания с оръжие, пожари и експлозии, природни катаклизми, високо обществено напрежение и прояви на агресия, атентати.

Денят се очертава по-ползотворен за родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие имате по-добри възможности за изяви в обществото и в постигането на целите си. Но твърде конфликтната опозиция на Луната към Марс и Сатурн фигурира и във вашите лични хороскопи.

Овните и Везните трябва да бъдат по-внимателни в бизнеса си, във взаимоотношенията с децата и любимите си хора, по въпросите за получаването и даването, в приятелствата. Да се избягва спекулирането, налагането на мнение, хазартни игри и прибързаност в действията. Близнаците и Стрелците трябва да шофират и пресичат улиците по-внимателно, да не подписват днес важни договори, да са по-щедри и разбиращи към своите близки и хората в обкръжението си.

За вас денят не е добър за явяване на интервюта или изпити, за покупка на нова техника или автомобил. Проверете автомобила си за изправност преди път и ограничете контактите. Общуването е затруднено. Днес в здравословен план са уязвими сърдечната дейност, нервната система и долните крайници за травми. В часовете между 13:16 и 17:07 часа вършете само рутинни дейности и довършвайте започнати задачи. Не вършете нищо важно, не подписвайте договори, не взимайте решения.

В 17:08 часа Луната преминава в земния знак Дева, която ще сложи ред в емоциите и в действията ни.

А в 17:46 часа е точният съвпад на планетите Юпитер и Нептун в Риби (следващият такъв съвпад ще бъде след 166 год. - на 10.05.2188 г.), които имат силна връзка в положителен аспект с най-висшата общочовешка любов и духовността, вярата, религията, хуманитарната помощ, изкуството, медицината. Може да възникнат нови идеологии и религиозни течения, да се появят нови лидери и духовни водачи. В негативен план, обаче, може да се повиши броя на зависимите от алкохол и наркотици, на психично болните, да причинят тежки наводнения и други природни бедствия, все повече хора да емигрират и се насочат към нови места за живеене през следващите месеци и години. Бъдете здрави!