Най-точният хороскоп за 12 август

Астро
07:08 - 12 Август 2021
3862
Най-точният хороскоп за 12 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.
 
На 12 август Луната преминава вече през въздушния знак Везни, където ще бъде до 03:01 часа на 14 август. Везни е знак на партньорството, сътрудничеството, любовта, красотата и изкуството, справедливостта и закона, на хармонията. Транзитирайки през този знак Луната ни подтиква към компромиси в името на баланса и стабилността. Нуждаем се от спокойствие, любов и споделяне, от положителна оценка и признание.

Привлича ни всичко красиво и ценно.

Много по-суетни сме в такива дни. Стремим се да изглеждаме външно добре и да не бъдем груби в поведението си. Общуването е по-лесно, а и звездните аспекти на този ден потвърждават възможността да се постига по-лесно съгласие за разрешаването на конкретни проблеми. Денят е благоприятен за подобряване на взаимоотношения, които обаче няма как да се постигнат, ако не се правят компромиси и не сме готови да направим преоценка на желанията и приоритетите – Луната е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Добър ден също за решаване на важни законови и социални въпроси, структуриране и организиране на дейности, бизнес и международни преговори, организиране на обществени събития, покупка на дрехи и аксесоари, посещение на културни мероприятия. При транзит на Луна през знака Везни е уязвима функцията на бъбреците. Денят е неблагоприятен за операции на бъбреци. Ограничете солта, тестените и сладки храни.

В личен план денят е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през първа и втора декада и с други рождени планети (Марс, Сатурн, Уран и Плутон) в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Луната във Везни не е добре разположена спрямо вашето рождено Слънце, което може да внесе нестабилност и променливост в настроението и преживяванията ви. А при болните и по-възрастните хора може да оказва по-неблагоприятно влияние и на физическо ниво.

Не сте в добра позиция да оказвате влияние, да печелите позиции.

По-трудно ще осъществявате целите и се налага да полагате повече усилия, ако искате да постигнете нещо. Не бива да рискувате днес, не се натоварвайте прекалено. Не са изключени неразбирателства в контактите, а и по-сериозни конфликти. Този ден е най-положителен и с възможности за постижения за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Настроени сте позитивно, чувствате се енергични. Ще се радвате на подкрепа и от обичта на близките си любими хора. Чудесен ден за вас за романтични срещи, подобряване и стабилизиране на взаимоотношения, забавления, творческа работа, разрешаване на юридически и финансови въпроси, покупка на художествени произведения, на модни дрехи и аксесоари. Бъдете здрави!