Най-точният хороскоп за 12 май

Астро
07:26 - 12 Май 2021
2756
Най-точният хороскоп за 12 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 12 май Луната все още е в знака Телец. На този ден хармоничният аспект на Луната с Плутон също е активен, а в ранния следобед тя образува предизвикателен аспект с Юпитер във Водолей. Първата половина от деня е по-благоприятна и имаме възможност да реализираме някои по-важни задачи, да разчистим започнати на по-ранен етап дела или взаимоотношения, да извършим нужната трансформация и обновление, да разрешим важни финансови въпроси. Родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби ще се радват на подкрепата от страна на важни лица и ще осъществяват успешно своите цели.

Време е за стартиране на нови дейности и получаване на реални резултати.

Раците ще имат успех във финансов план и в групови дейности. Ще получавате повече морална и финансова подкрепа, която ви е необходима точно в настоящия момент, за да разрешите някои семейни и професионални проблеми. Девите ще имат успех в рекламна и издателска дейност, в отношения със задгранични партньори, за разрешаване на юридически дела, при явяване на изпити или конкурси. Козирозите ще имат успехи в бизнеса, политиката, спорта. Може да очаквате радостни новини за / от вашите деца, както и много положителни емоционални преживявания в любовта. Рибите ще имат възможност да купят или продадат автомобил, да подписват важни договори, да пътуват и да вземат успешно предстоящи изпити.

Дисхармоничният аспект на Луната с Юпитер във Водолей ще има по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Много от вас ще реагират твърде емоционално, ще са свръх възбудими и склонни да предприемат риск. Денят за вас не е добър за рисковани начинания и действия, за разрешаване на юридически дела и други по-глобални въпроси.

Не е препоръчително да пътувате на дълъг път, да вършите незаконни неща, да правите големи капиталовложения, да разрешаване морално-етични конфликти.

Спазвайте правилата и законите, не се натоварвайте прекалено физически и емоционално, не бъдете твърде взискателни и капризни. Нужно е да проявявате толерантност, търпение и разбиране, ако искате да не възникват тежки конфликти в дома, на работното място или извън тях. Неблагоприятният аспект на Луната с Юпитер в световен план повишава опасността от политически скандали, обществено недоволство и напрежение, инциденти с влакове, природни бедствия и инциденти в планините. От 15:06 до 20:44 часа Луната е „без курс“ – неблагоприятно време за важни действия и решения, нови начинания, подписване на договори и споразумения. След 20:45 часа Луната вече е в знака Близнаци в съвпад с Венера – движение, разговори, преговори, обмен на информация, забавления и лекота в общуването. Бъдете здрави!