Най- точният хороскоп за 12 май

Астро
06:13 - 12 Май 2022
2254
Най-точният хороскоп за 12 май

На 12 май в часовете от 06:59 до 09:34 Луната в Дева е „без курс“. Ако ви предстои пътуване, бъдете по-концентрирани и внимателни зад волана. В 09:35 часа Луната преминава във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 13:34 часа на 14 май.

Меркурий в Близнаци вече е ретрограден, а от днес и Юпитер е в огнения знак Овен (до 27.10.2022 включително). Везни, като знак на баланса, партньорството, справедливостта, изкуството и любовта през следващите два дни и половина ще оказва силно влияние върху взаимоотношенията с бизнес или интимни партньори. Дава възможност за организиране и провеждане на обществени мероприятия, подобряване на взаимоотношения, сядане на масата отново за предоговаряне и коригиране на някои допуснати грешки в миналото при дипломатически преговори.

Луната във Везни днес е в хармоничен аспект с ретроградния Меркурий и с малко повече усилия могат да бъдат подобрени взаимоотношения, да бъдат коригирани някои договори в името на хармонията и мира. Склонни сме на повече компромиси и повече сдържаност на гнева. На дневен ред в публичното пространство може да бъдат важни закони за извършване на нужните промени.

Добър ден за покупка на дрехи, аксесоари, мебели, художествени творби и други, но не и на техника докато Меркурий е ретрограден.

Днешният ден се очертава по-успешен и ефективен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ретроградният Меркурий днес с хармоничния си аспект към Луната ви дава повече задълбоченост и интуиция, да имате правилни преценки и да постигате повече разбирателство с околните. Много добър ден за разговори, подобряване на отношения, интелектуални занимания, обществена работа, творчески дейности, забавления и срещи със стари приятели. Добро време да довършите поизостанали задачи или проекти, които по някакви причини не са стартирали.

Добре обмислете всичко, коригирайте необходимото до 4 юни и след 5-ти можете да започнете на чисто. Луната във Везни днес не образува дисхармонични аспекти с останалите планети, но към рожденото Слънце на представителите на първа декада от знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада тя е в неблагоприятен аспект.

Може енергията ви да е понижена, настроението и емоциите ви да са променливи и нестабилни.

Тази дисхармония създава предпоставка за трудно постигане на разбирателство и конфликти, за повече трудности в ежедневието и напрежение, за неприятности или не дай боже инциденти. Бъдете по-търпеливи, не взимайте емоционални решения и не предприемайте рисковани действия. Стремете съм компромиси, повече любов и баланс във всичко – това е завета на Везни. Бъдете здрави!