Най-точният хороскоп за 12 март

Астро
07:30 - 12 Март 2021
4145
Най-точният хороскоп за 12 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 12 март Луната е във водния знак Риби и емоциите в такива дни надделяват над рационалното мислене. Болшинството от хората са склонни към свръх чувствителност, проява на състрадателност и готовност да се притекат на помощ на нуждаещите се. Привлича ни всичко тайнствено и невидимо за очите. Желанието ни да помогнем обаче не бива да преминава границите и да се натоварваме твърде много с емоционалните проблеми на другите хора. Не бива и да позволяваме някой да оказва твърде голямо влияние върху нас и решенията ни, както и да сме прекалено жертвоготовни.

Рибите като зодиакален знак са много чувствителни и се нуждаят от обич и емоционален комфорт.

Но когато не го получават, изпадат в тежка меланхолия и отчаяние. Всеизвестен е фактът, че когато човек има големи очаквания, опасността да се разстрои сериозно и да изпадне в депресивно състояние е голяма. Когато Луната в този знак сме по-доверчиви, а това ни прави по-уязвими за измами и разочарования. Насочете вниманието си повече към творчески занимания, медитация и всякакви други духовни практики, водолечение и ароматерапия, изследвания в областта на тайнствата в природата и Космоса, четене или писане на музика / поезия, слушане на тиха приятна музика, галеща сетивата ни. Изисква се повишено внимание за измами, кражби, инфекции. В световен план звездите създават предпоставка освен за сериозното разпространение на Covod 19, за екологични замърсявания, инциденти във вода, тайни заговори и задкулисни действия.

В сутрешните часове на 12 март Луната все още е в благоприятен аспект с Уран в Телец и едва в късните часове на деня тя съвпада с Венера и Нептун в Риби, като влиянието на този съвпад ще бъде активен и в сутрешните часове на 13 март. Енергията на водната Луна ще се възприема по-трудно от родените най-вече през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и от Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Сигурна съм, че много от вас няма да са особено концентрирани и настроени за работа в петъчния ден, тъй като енергията ни е понижена, концентрацията ни е намалена и вече мечтаем за отдих и почивка. Довършете само онова, което не търпи отлагане.

Всичко друго, което може да се свърши и на по-късен етап, отложете за понеделник.

Добър ден също за всякакви забавления в близка до вашата емоционалност компания. Но в такива дни сме предразположени и към голяма възприемчивост на чужда енергия, затова е по-добре да си почивате в уединение според вътрешното ви усещане. Петъчният ден е най-хармоничен и на успех могат да разчитат предимно родените през втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Не очаквайте кой знае каква енергичност, но пък за сметка на това можете разчитате на засилената си сензитивност, когато трябва да вземете решение и се налага да действате. Първоначалното ви усещане за нещо или някого ще бъде най-точното и можете да му се доверите. След приключването на работния ден се отдайте на активна почивка, мечти за бъдещи проекти или пътешествия. Венера ще ни настрои романтично и е време да си създадем уют и емоционален комфорт с любимите ни хора.

Бъдете здрави!