Най-точният хороскоп за 12 март

Астро
07:05 - 12 Март 2022
2204
Най-точният хороскоп за 12 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В съботния ден Луната продължава транзита си през водния знак Рак. Емоциите ни продължават да са така интензивни, а преживяванията ни дълбоки. Днес също приоритетът ни е главно домът и близките ни. Изключително сме загрижени за стабилността и сигурността в семейството.

Стремим се всеки от тях да се чувства закрилян и осигурен. Настроението е променливо и зависещо от настроението на заобикалящите ни. Тревожи ни несигурността, промените и всичко, което ни заплашва. Слава богу, днес звездите са малко по-снизходителни по отношение на аспектите. Луната образува в сутрешните часове хармоничен аспект с Уран в Телец, който ще ни вдъхновява, ще настройва някои от нас по-оптимистично и ще възникват неочаквани нови идеи за разрешаването на някои битови въпроси.

А през втората половина на деня Луната активира хармоничен аспект и към Юпитер, Слънце и Нептун в Риби.

Това е един от малкото много благоприятни дни за разрешаване на конфликтни ситуации и взаимоотношения в световен план, както и за семейни тържества, духовни и творчески занимания, разходки сред природата, срещи с приятели и любими хора. Много по-емпатични, загрижени и щедри сме към хората.

В личен план денят е най-позитивен и наситен с положителни емоции за родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, както и за някои от представителите на знака Рак, чието рождено Слънце в личния хороскоп е само с хармонични аспекти.

Ще се чувствате обичани, спокойни, одухотворени и готови да раздавате щедро своята любов и загриженост на всеки онеправдан или болен човек / животно. Интуицията ви е изключително силна, което ще ви предпазва от грешки и недоброжелатели.

Чудесен ден за вас също за молитви, медитация, зачеване на дете, за посещение на ресторанти, пътувания, концерти, театър, кино, изложби и други.

Луната в Рак и днес няма дисхармонични аспекти към другите планети, но е по-неблагоприятно разположена и съответно влиянието й ще е такова за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Рак (при рождено Слънце с неблагоприятни аспекти в личния хороскоп), Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада.

Водната Луна ще ви направи твърде чувствителни и раними дори към най-дребните неща или думи. Днешният ден не е добър за вас за шумни компании, физически и емоционални натоварвания, пътуване на дълъг път. Добър ден за малко уединение, обмисляне и планиране на бъдещи дейности или действия за подобряване и повече стабилност в семейството, за личен живот и всякакви дейности в усамотение. Бъдете здрави!