Най-точният хороскоп за 12 ноември

Астро
06:27 - 12 Ноември 2021
2430
Най-точният хороскоп за 12 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 12 ноември Луната все още е в знака Водолей, като до 09:53 часа е „без курс“. В този интервал от часове е препоръчително да не се взимат важни решения, да не се започват нови начинания, да не се подписват договори и да не се предприемат рисковани действия. Концентрацията ни е понижена, склонни сме към грешки и объркване. Предприети важни действия в такива часове нямат шанс за успех и развитие в бъдещ план. Часовете до 09:53 са неблагоприятни най-вече за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. В 09:54 часа Луната навлиза във водния знак Риби, където ще бъде до 17:48 часа на 14 ноември. През следващите два дни и половина някои хора ще са настроени на романтична и творческа вълна, но ще има и хора, на които Луната в Риби ще ги направи много по-раними и меланхолични. В такива дни сензитивността и интуицията ни са силни. Готови сме да изслушаме и дадем съвет на хората, да им помогнем в трудна ситуация. Но съществува и опасност да бъдем използвани, да ни накарат да се чувстваме по някакъв начин виновни без вина, да ни оказват силно влияние, да ни нараняват емоционално.

При Луна в Риби най-често и най-лесно се извършват кражби, измами, предателства, задкулисни действия и енергийно вмешателство. В здравословен план е уязвима психиката, както и хората предразположени към алергии и инфекции.

На този ден Луната в Риби образува хармонични аспекти с Венера в Козирог, както и с Меркурий и Марс в Скорпион. Тези планетни разположения ще внесат разбирателство с хората, топлота в личните връзки и в семейството при родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Имате чудесни възможности за по-добри печалби, за успешни изяви в обществото, за придобивки и поводи за радост. Нуждаете се от емоционален комфорт и лесно усещате чувствата и желанията на околните. За вас денят е благоприятен за творчески занимания, за разкриване на тайни и мистерии, за духовни практики, за лечение или работа с психолог. Силната ви интуиция и добрата концентрация ще ви насочват към правилните решения и действия. Но нека не забравяме, че Меркурий и Марс в Скорпион са в напрегнат аспект към Уран в Телец и към Сатурн във Водолей. Периодът до края на ноември е доста тежък за представителите а първа и втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, затова въпреки позитивното влияние на Луната в Риби на този ден, посочените знаци да имат едно наум и да се предпазват от конфликти, катастрофи или инциденти. Този ден е по-труден и емоционално объркан за родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби (но само онези Риби, които имат предизвикателни аспекти към Слънцето си от други планети в рождения хороскоп), както и за родените под знаците на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Може да сте твърде емоционални, лесно раними, тъжни или сънливи. Предпазвайте се от кражби, измами, интриги, инфекции, алергични прояви и интоксикации. Не се натоварвайте психически, ограничете алкохола. Избягвайте приемането на силни медикаменти и опиати, поставяне на ваксини. Бъдете здрави!