Най-точният хороскоп за 12 октомври

Астро
06:29 - 12 Октомври 2021
2532
Най-точният хороскоп за 12 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 12 октомври Луната транзитира през земния знак Козирог, където ще бъде до 23:47 часа на 13 октомври. През тези два дни ще бъдем доста по-предпазливи в решенията и действията си, по-сериозни и по-търпеливи във взаимоотношенията с хората. Разбира се, има четири знака, на които Луната в Козирог ще се отрази по-неблагоприятно в емоционален план, но винаги има изключения. Позицията на Луната в Козирог не е особено позитивна по своята същност, тъй като сме склонни към прекалена сдържаност и емоционална студенина. Но тази студенина е само привидна. Няма хора без чувства и емоции, просто не ги показват така явно. Сатурн, като управител на знака Козирог, ни кара да гледаме по-безпристрастно, отговорно и задълбочено на отговорностите си. Стремим се да повишим своя авторитет и да затвърдим позициите си в обществото. В такива дни концентрацията ни е много добра, мислим прагматично и задълбочено. От нас се изисква повече чувство за отговорност, много добро планиране и организиране на задачите за деня, за да имаме успех. Дните са благоприятни за решения и действия, свързани с дългосрочни проекти и дейности. Ще се придържаме към проверени и утвърдени вече методи и средства – Козирог е консервативен знак. Луната на 12 октомври е в хармоничен аспект с планетата на иновациите и прогреса Уран. Денят предлага добри възможности за реализация на важни държавни приоритети, както и за разрешаване на наболели въпроси свързани със строителството и протестите на пътните строители. Не бива да се пропуска шанса да бъде предотвратено задълбочаването на кризата в този бранш.


Луната в Козирог и нейният хармоничен аспект към Уран в Телец имат много по-положително влияние на 12 октомври за родените под знаците и предимно през първа и втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Това е един доста ползотворен за вас ден. Ще се чувствате стабилни физически и емоционално. Делата ви ще се развиват по благоприятен начин и взаимоотношенията с околните ще бъдат спокойни и хармонични. Стремите се към точност, изпълнителност и почтеност, което няма да остане незабелязано и ще бъдете възнаградени. Денят е подходящ както за взимане на решения и планиране на цели в дългосрочен план, така и за разговори с началници и други висшестоящи лица, за взаимодействие с институции. Новите начинания обаче отложете за след 19 октомври, когато Меркурий вече ще се движи в директен ход. Много добър ден за науката. Може да бъдат открити при археологични разкопки древни ценности и артефакти. Луната в Козирог ще внася повече напрежение в отношенията с хората и на вътрешно емоционално ниво при родените най-вече през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Най-опасни са вечерните и нощни часове, когато Луната активира предизвикателен аспект първо с ретроградния Меркурий във Везни, а след това и със Слънцето и Марс във Везни. Възможни са тежки катастрофи, аварии с техниката и електричеството, пожари, експлозии, природни катаклизми. Предстоят няколко много неблагоприятни аспекта до 30 октомври, но най-опасният е между Марс във Везни и Плутон в Козирог, които се активират от 13 октомври. В личен план най-засегнати ще бъдат родените през трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог. Бъдете разумни и се предпазвайте както през следващите два дни, така и до 30 октомври включително. Бъдете здрави!