Най-точният хороскоп за 12 септември

Астро
09:00 - 12 Септември 2021
2519
Най-точният хороскоп за 12 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 12 септември Луната все още е в знака Скорпион. От 08:33 до 11:34 часа тя е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В такива часове е най-добре да почиваме и релаксираме или да вършим само рутинните си ежедневни дейности. Склонни сме към обърквания и разсеяност, което може да доведе до неразбирателства, емоционална нестабилност и грешки. Не се препоръчват взимането на важни за бъдещето решения, за подписване на договори, включително брачни. Първата половина от деня е по-неблагоприятна за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада.

Луната в Скорпион е с по-положително влияние върху чувствата и преживявания за родените под знаците и най-вече през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Но въпреки това, препоръчително е за всички ни да бъдем малко по-предпазливи за обърквания и грешки. При Луна в Скорпион в световен пран е повишена опасността от удавяния, инциденти с плавателни съдове, изгубвания, наводнения и т.н. В 11:35 часа Луната преминава в огнения знак Стрелец, където ще бъде до 14:34 часа на 14 септември. През следващите два и половина дни ще сме доста по-енергични, ентусиазирани и със силно желание на живот и забавления. Общуваме свободно, подхождаме към хората по-директно. Повишена е вярата ни, настроени сме философски.

През втората половина на неделния ден Луната в Стрелец е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, които ще имат по-положително влияние при родените предимно през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Физически и психически сте стабилни, настроението е приповдигнато, а общуването с околните – ползотворно и приятно. Тази част от деня е благоприятна за излети в планината, спортуване, семейни срещи и тържества, купони с приятели, посещение на концерти и всякакви други места за забавления. Изпитвате необходимост да закриляте и се погрижите за своите близки.

Концентрацията ви е добра, имате възможност да планирате и организирате своите бъдещи действия за осъществяване на интересните си идеи и цели.

Луната в Стрелец не образува дисхармонични аспекти на този ден, но тя е в неблагоприятен аспект заедно с лунните възли към Слънцето на родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Водолей, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Препоръчително е вие да не предприемате някакви рисковани действия и да се предпазвате от неприятни преживявания и инциденти. Енергията ви е нестабилна, а настроението променливо. Някои от вас може да проявяват безотговорно или грубо отношение (Стрелецът е твърде директен). Понякога сте твърде самоуверени и склонни към риск. А това за вас днес не е препоръчително. В световен план е повишена опасността от пожари и експлозии. Бъдете по-разумни, бъдете здрави!