Най- точният хороскоп за 12 юли

Астро
00:02 - 12 Юли 2022
3123
Най-точният хороскоп за 12 юли

На 12 юли Луната до 12:01 часа е в Стрелец, като в интервала от 04:42 до 12:01 е „без курс“. В такива часове мисленето, преценките и емоциите ни са по-объркани, а концентрацията ни намалена. Поради това сме склонни да допускаме грешки в работата, да се объркваме и реагираме по-неадекватно.

Тези часове не са подходящи за взимане на решения за бъдещето, да правим капиталовложения, да подписваме договори, да стартираме нови начинания и други важни задачи, от които очакваме да имат развитие и успех. Часовете до 12:01 са по-неблагоприятни

за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада.

Въпреки Луната „без курс“, в Стрелец тя е с по-положително влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Този интервал от часове е подходящ за довършване и приключване на започнати задачи, за ежедневните ни рутинни дейности. Възможно да пропаднат уговорени срещи, апаратура и техника временно да не работи или да се повреди, да има аварии или инциденти поради разсеяност, да се изгубват възрастни хора и т.н.

В 12:02 часа Луната навлиза в земния знак Козирог, където ще бъде до 11:13 часа на 14 юли. Козирог е знак, управляван от планетата Сатурн. През следващите два дни ще сме по-дистанцирани емоционално, по-практични, предпазливи, постоянни в желанията, отговорни и сериозни към ангажиментите си.

Сатурн е планета на кармата, ограниченията и затрудненията. От нас се изисква много високо чувство за отговорност, честност и упорита работа, ако искаме Сатурн да ни възнагради подобаващо. Законът на кармата гласи „Каквото посееш, това жънеш!“.

В световен план са възможни обществено недоволство и протести, инциденти в планините и с влакове, сериозен контрол и налагане на ограничения, разкрития за нарушаване на морално-етичните норми и на законите от страна на политици, проблеми с мигранти, залавяне на криминални лица и нелегално преминаване по границите. Препоръчително е властите да засилят контрола и проверките по нашите граници. Времето през следващите два и половина дни ще се задържи по-хладно, а по-осезаемо ще се усеща в планинските райони.

Ако сте в отпуск и планирате излети в планината, задължително си вземете топли дрехи и бъдете много по-внимателни за травми и инциденти там, особено на 13 и 15 юли.

Днес, през втората половина на деня, Луната в Козирог образува хармоничен аспект с Марс в Телец, но и дисхармоничен - с Юпитер в Овен. Тази част от деня е по-неблагоприятна енергийно за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Избягвайте всякакъв риск, преминаване границите на общоприетото поведение в обществото и на законите. Възможно е някои хора да бъдат твърде критични, самонадеяни или арогантни. Не влизайте в конфликти с когото и да било, особено с висшестоящи лица и контролни органи.

Луната в Козирог и хармоничният й аспект с Марс в Телец ще имат много добро влияние както в емоционален аспект, така и в ежедневните дела и взаимоотношения с хората при родените под знаците и особено през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Нека все пак не забравяме, че Марс е в Телец и има силно влияние в момента при Телец и Скорпион, както и при Лъв и Водолей.

Но в хармоничното съчетание на Луната с Марс днес се увеличават енергията и издръжливостта. Подобрява се концентрацията, желанията и мислите са практични и земни, което дава добри шансове за реализиране на плановете. Втората половина на деня е благоприятна за планиране на дългосрочни цели, за организация на бъдещи дейности, за научно и изследователска работа, спорт, взаимодействие с институции, за упорит труд, който да повиши вашият авторитет. Бъдете здрави!