Най-точният хороскоп за 12 юни

Астро
06:20 - 12 Юни 2022
3357
Най-точният хороскоп за 12 юни

Днес продължава транзитът на Луната през знака Скорпион. В сутрешните часове тя все още е в дисхармоничен аспект с Венера и Уран в Телец, а около обяд те оформят вече много стресова конфигурация таоквадратура (двойна квадратура) със Сатурн във Водолей.

Звездите повишават опасността от сериозни конфликти в партньорските отношения или свързани с пари / собственост, за политически спорове и трусове в обществото, за крупни обири, катастрофи, аварии и всякакви други инциденти. За да настъпи трансформацията и обновлението, почти винаги се стига да сътресения и разруха (символична смърт).

Едва когато всичко се изясни и истината излезе наяве, преминавайки през изпитания, можем да очакваме новото и положителното да дойдат в живота ни. Днес всички трябва да се стремим към спокойствие и толерантност в общуването с хората.

Макар и със стресови звездни аспекти, точно те дават възможност да бъдат разкрити минали тайни и нечии непочтени действия, тежки криминални престъпления, злоупотреби с финансови средства и други.

Препоръчително е институциите да завишат контрола по пътищата, както по отношение на вътрешната сигурност и по държавните ни граници. Луната днес образува и хармоничен аспект с Нептун в Риби, които още повече засилват интуицията у хората, желанието за взаимопомощ и творческото вдъхновение у творците.

Неделният ден е неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Козирог, а в по-малка степен и да представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Възможни са както конфликти и инциденти, така и грижи в семейството или за друг възрастен роднина, неприятности за имущества или пари, загуба на пари и други ценности.

Денят за вас не е добър за каквито и да било рискове, капиталовложения, работа с ток и машини или употреба / злоупотреба с алкохол или наркотични вещества, къпане във водни басейни.

Избягвайте консумация на гъби и други продукти с неясен произход, както и пътуване на дълъг път. В световен план е повишена опасността от удавяния, инциденти с плавателни съдове и в болнични заведения, екологични катастрофи, прояви на насилие, атентати, наводнения и други природни бедствия.

Денят се очертава по-ползотворен и успешен за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие много лесно ще усещате настроенията на хората, техните бъдещи ходове и действия, искрените от фалшивите хора. Може да имате ярки и дори предсказателни сънища. Желанието ви за любов също е силно и ще имате притегателна сила, която ще привлича вниманието на околните.

Ако всеки от нас помогне на някого с нещо, ще задейства положителната енергия на Космоса към себе си. Денят е добър за творческа работа, детоксикация, медитация, интимност с партньора до себе си, дарения и подпомагане на хора в нужда. От 00:39 до 01:31 часа на 13 юни Луната в Скорпион е „без курс“, след което тя ще премине в огнения знак Стрелец в 01:32 часа на 13-ти. Бъдете здрави!