Най-точният хороскоп за 13 април

Актуални новини
07:30 - 13 Април 2021
2853
Най-точният хороскоп за 13 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 13 април Луната транзитира през земния знак Телец, където ще бъде до 08:35 часа на 15 април. През следващите два дни и половина ще мислим и действаме малко или много като Телеца. Трудно приемаме нови идеи, не сме склонни да рискуваме, много по-постоянни сме в мнението си и трудно приспособими.

Телецът е търпелив, но на 13 април Луната е в съвпад с Уран и заедно са в неблагоприятен аспект към Сатурн във Водолей.

На практика някои хора не само, че няма да се чувстват спокойни и уравновесени, но емоционалното напрежение ще бъде по-силно. По-неблагоприятен в емоционален план ще бъде денят за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Възможни са стресови ситуации и обрати, напрежение на работното място, конфликти с колеги и висшестоящи. Избягвайте пътуване на дълъг път, особено със самолет. Работещите на строежите, в транспортни фирми, в електроснабдяването, в мините, с режещи машини или с избухливи / запалими вещества да бъдат най-внимателни. В здравословен план са уязвими нервната и сърдечно-съдовата системи и съответно хората с такива заболявания.

Денят се очертава по-ползотворен и успешен за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец е в хармоничен аспект към вашето рождено Слънце и тя ще се отразява по-положително на взаимоотношенията ви с околните. Ще се чувствате по-спокойни и уравновесени емоционално.

По-лесно ще осъществявате целите си, ще получавате желаната подкрепа от хората.

Добър ден за изяви в обществото, за творческа дейност, финансови сделки, уреждане на имуществени въпроси, покупка на недвижим имот, стабилизиране на взаимоотношенията с някого, романтични срещи, покупка на мебели и други практични неща за дома, покупка на художествени произведения; посещение на театър, изложба или ресторант с вкусна храна в приятна компания. И все пак, тези хороскопи са по-общи и е препоръчително да се внимава малко повече на този ден, заради предизвикателните аспекти между Луната и Уран към Сатурн във Водолей. Звездите повишават опасността за токови удари, инциденти с летателни апарати, технически аварии, протести и насилие в горещите точки по света. Бъдете здрави!