Най -точният хороскоп за 13 април

Астро
06:24 - 13 Април 2022
1994
Най-точният хороскоп за 13 април

На 13 април Луната транзитира през земния знак Дева, където ще бъде до 23:46 часа на 14 април.

Луната в този знак повишава желанието ни за самоусъвършенстване, служене, перфекционизъм, чистота и ред. В такива дни лесно усвояваме знания и всякаква информация, стремим се да помагаме и да бъдем полезни на хората. Забелязваме всяка малка подробност и сме склонни към критика, когато нещо не е свършено както трябва.

Девата е много организирана, практична и трезво мислеща. Умее прекрасно да сдържа емоциите си и да скрива истинските си чувства.

Критична е както към другите, така и към себе си. Малко или много при транзита на Луната през знака Дева ние проявяваме в ежедневието си качествата на знака. На 13 април Луната образува хармоничен аспект с Меркурий и Уран в Телец, но и дисхармоничен с Венера в Риби.

Денят е подходящ за придобиване на нови знания и развиване на практически умения, за изразяване на мнение, писане и уреждане на документи, подписване на договори, водене на преговори, търговски сделки, анализи и прогнози, научно-изследователска работа, почистване и подреждане, за всякакви рутинни дейности и такива изискващи добра концентрация.

Денят не е подходящ за разрешаване на юридически дела, големи капиталовложения, изясняване на взаимоотношения. В здравословен план е уязвима храносмилателната система като цяло. Препоръчително е да се избягва консумацията на трудно смилаеми храни и мазнини.

Този ден е по-неблагоприятен за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби (с Асцендент и други рождени планети в първите 10 градуса на тези знаци), а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада.

Венера в Риби е много романтична, емоционална и меланхолична. Нуждае се от любов и спокойствие, докато Луната в Дева е по-хладна емоционално и много трудолюбива. Затова някои от вас може да чувстват хлад в отношенията с околните, слаба самооценка и липсата на подкрепа.

Възможни са прояви на ревност и остра критика, финансови затруднения или загуба на пари / ценности. Предпазвайте се от измами и кражби. Бъдете точни в уговорките и почтени в отношенията с хората. Избягвайте скъпи покупки, днес не е време за шопинг терапия. Направете своите планове, подредете и почистете, бъдете услужливи и изпълнителни. Луната в Дева и нейните хармонични аспекти с Меркурий и Уран ще имат много по-положително влияние за деня.

Появяват се неочаквано нови идеи, хора от обкръжението ви с желание да ви подкрепят и помогнат. Мисленето, преценките и решенията ви са отлични. Много добър ден за вас за разговори, явяване на интервю за работа или на изпити, писане и подаване на документи, регистрации, научна работа, преподаване, пътувания, преговори, срещи с приятели и съмишленици, планиране и организиране на бъдещи дейности.

Денят е благоприятен като цяло и да се погрижим за здравето си - провеждане на медицински прегледи, изследвания, диети и изчистване както на организма, така и на дома или офиса. Бъдете здрави!