Най-точният хороскоп за 13 август

Астро
06:48 - 13 Август 2021
13108
Най-точният хороскоп за 13 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 13 август Луната продължава транзита си през въздушния знак Везни. На този ден тя образува хармонични аспекти първо със Слънцето в Лъв, а по-късно и с Юпитер във Водолей. В такива дни общуването е по-леко и по-лесно възприемаме новостите.

Шансът да се постигне някакво разбирателство по важни въпроси е много по-голям.

Луната, като управител на нашите емоции и реакции, във Везни се слави като много добър балансьор. Везните успяват да разглеждат нещата от всяка гледна точка, проявяват разбиране и притежават завидно чувство за солидарност с проблемите на хората. Затова и винаги успяват да се харесат на околните и да печелят лесно приятели. Маниерите им са изискани, а външният вид – винаги безупречен. Луната във Везни изисква да правим компромиси в отношенията с хората, ако искаме проблемите да се изчистят и да се осъществят целите. Денят е благоприятен за подобряване на взаимоотношения, изяви и обществени мероприятия, реклама, творческа работа, уреждане на юридически дела, приемане на правила и закони, външно-търговски и дипломатически преговори, обучение и разрешаване на важни въпроси свързани с висшето образование. В късните часове на деня Луната активира предизвикателен аспект с Плутон в Козирог и това може да се отрази неблагоприятно върху емоциите при някои хора, засилвайки вътрешното напрежение и създава предпоставка за изблици на гняв или засилване на подсъзнателните им страхове.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през трета декада и с други рождени планети (Марс, Сатурн, Уран и Плутон) в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Избягвайте конфликти, рисковани начинания, силно емоционално напрежение и физическо натоварване. Луната в предизвикателен аспект с Плутон в най-общ план засилва опасността от пожари, експлозии, катастрофи и всякакви други инциденти.

Не използвайте манипулативни средства за да постигнете целта си, но не позволявайте и вас да манипулират, ако усетите подобно желание от нечия страна.

Хармоничните аспекти на Луната със Слънцето и Юпитер ще оказват много по-положително влияние както в емоционален и физически аспект, така и по отношение на контактите или действията за деня при родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Звездите дават подкрепата си за всякакви изяви и постижения, за придобивки и положително развитие в делата и взаимоотношенията ви с хората. Вашите тактичност, интелект, проява на разбиране и ентусиазъм ще ги впечатляват. Затова имате много добри шансове за успехи на този ден. От 23:39 до 03:01 часа на 14 август Луната във Везни е „без курс“, след което навлиза във водния плутонов знак Скорпион и чувствата ще бъдат много интензивни през следващите два и половина дни. Бъдете здрави!