Най-точният хороскоп за 13 декември

Астро
06:26 - 13 Декември 2021
2569
Най-точният хороскоп за 13 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 13 декември, Луната отново е в огнения марсов знак Овен. На този ден Луната е в хармоничен аспект със Слънцето в Стрелец, което бележи деня като много добър за поставяне началото на всякакви нови проекти и дейности, особено що се касае до държавните дела. Сега е времето за „посяване на семената“ в преносен смисъл, които на по-късен етап да дадат очакваните плодове и изобилие (фазата на Телеца) – Овенът е първият знак на Зодиака. Той е пионер, новатор, изобретателен, дързък и смел. В такива дни сме активни, енергични и инициативни. С решителност и страст ще вървим по пътя към целта. Много е важно тази силна енергия да бъде използвана конструктивно и за добри дела. Този ден е подходящ също за решаване на всякакви кризисни и спешни въпроси, касаещи въоръжените сили и отбраната, спорта, престъпността, металургията, управлението и властта, конкуренцията, финансите и т.н. В световен план е повишена опасността от пожари, експлозии, военни нападения, агресивни прояви, безредици и протести, инциденти по пътищата и в предприятия / военни складове или бази.

В здравословен план са уязвими главата и горната челюст, очите, носът, мозъчното кръвообращение.

13 декември е много позитивен и успешен ден за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Към тази група можем да причислим и само някои от представителите на знака Овен – само онези от вас, чието рождено Слънце е само с хармонични аспекти от другите планети в личния хороскоп. Чувствате се силни, много ентусиазирани и целеустремени, със силна вяра в успеха и бъдещето, с много нови идеи и новаторски подход. Притежавате пълната физическа и емоционална хармония, както и подкрепата от звездите за всички ваши действия и взаимоотношения през деня. Ще се радвате на положителни изяви в обществото, постижения и успехи в личен и служебен план, заемане на лидерски позиции. Днес можете да поставите началото на всякакви ваши проекти и дейности. Много силен ден за спортистите, политиците, военните, полицията, прокуратурата, медицината, науката и техниката. Луната в Овен едва в късните часове на деня и през нощта образува предизвикателен аспект към Венера и Плутон в Козирог. Но позицията и по знак е с по-неблагоприятно влияние на този ден за родените през втора и трета декада на знаците Овен (само за тези представители, чието рождено Слънце в личния хороскоп е с предизвикателни неблагоприятни аспекти), Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Не предприемайте нови начинания и рисковани действия. Бъдете по-търпеливи и не бързайте. Напрежението за вас е по-голямо. Може да възникнат спорове и конфликти, критични ситуации. Предпазвайте се от травми и инциденти.