Най-точният хороскоп за 13 май

Астро
07:36 - 13 Май 2021
2668
Най-точният хороскоп за 13 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 13 май Луната транзитира през въздушния подвижен знак Близнаци, където ще бъде до 04:30 часа на 15 май. През следващите два дни и половина много бързо ще възприемаме всяка идея, а и информацията ще се разпространява бързо.

По-любопитни сме, вълнува всичко неизвестно и интересно.

Общуването е непретенциозно, а мисленето ни логично. Решенията няма да се взимат емоционално и ще сме по-адаптивни. Успех ще имат решенията и дейностите, които изискват бързина и точност при взимането на решение. Появяват се нови и интересни възможности. Погледът ни е насочен към близкото бъдеще. Нуждаем се от разнообразие. Дните са благоприятни за решаване на краткосрочни въпроси, разговори и преговори, обмен на информация, търговски сделки, подписване на договори и споразумения, обучение, писане и изразяване на мнение, интелектуални дейности, научно-изследователска работа, покупко-продажба на автомобил и битова техника, пътувания. На дневен ред в публичното пространство ще бъдат важни теми, свързани с науката и образованието, техниката, комуникациите, транспорта, медиите. Добри дни за рекламна и издателската дейност. Най-сериозен успех ще имат всякакви дейности, стартирани на 13 май, свързани с търговия, услуги, производство и продажба на автомобили, производство и търговия с техника, обучение, ремонтни и транспортни дейности, книгоразпространение, реклама, старт нови проекти и т.н. В здравословен план са уязвими белите дробове и нервната системи. Емоционално сме по-неспокойни, поради многобройните ни интереси и дейности.

В сутрешните часове на 13 май Луната съвпада с Венера, а след това и с Меркурий в Близнаци, като заедно те активират един много благоприятен аспект със Сатурн във Водолей. Това е един доста обещаващ ден за родените през първа и втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Експериментирайте и действайте смело. Звездите ви дават своята подкрепа и имате шанс да постигнете много от целите си, както и по-голяма ефективност в работата. Венера в Близнаци ще ви вдъхновява и ще разпалва чувствата ви. Ще се радвате на топли взаимоотношения в семейството и в любовта, а и на добри възможности за приходи. Но Венера в Близнаци не я привличат дълбоките обсебващи чувства.

Тя се нуждае от интелектуална и духовна близост, от свобода и разнообразие.

Чудесен ден за разговори и взаимодействие с началници и други висшестоящи лица, с институции също, за преговори и подписване на договори, уреждане на документи, регистрация на фирми и стартиране на нови начинания, за изпити и конкурси, за забавления, любовни закачки и необещаващи нищо дълготрайно флиртове. Луната, Меркурий и Венера в Близнаци може да има по-неблагоприятно влияние в ежедневието при родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Може да чувствате по-силно емоционално напрежение, да възникват спорове в работата или в семейството, разочарования и недоразумения в интимните отношения или в бизнес партньорствата, затруднения и грижи с документи, информация, автомобила или да възникнат финансови затруднения и непредвидени разходи. Пазете горните крайници от травми, намалете употребата на цигари. Не стойте дълго време в задимени или непроветрени помещения. Добър ден за разходки на чист въздух, четене на книги, писане, слушане на забавна музика и развлечения. Бъдете здрави!