Най -точният хороскоп за 13 март

Астро
06:41 - 13 Март 2022
3045
Най -точният хороскоп за 13 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В неделния ден Луната отново е в знака Рак, като по-благоприятни за пътуване и всякакви дейности са сутрешните часове, когато Луната е в хармонични аспекти със Слънцето, Нептун и Юпитер в Риби. На този ден Луната образува и дисхармоничен аспект опозиция (ъгъл от 180 градуса) с Плутон в Козирог. Тя повишава интензивността на чувствата и много от нас ще преживяват много дълбоко всичко.

Някои ще се затворят в себе си, а други ще са по-избухливи. Появяват се или се засилват страховете у по-чувствителните хора. Опозицията между Луната и Плутон ще се отрази по-негативно и в международен план – възможни са манипулации, прояви на агресия и насилие, тежки военни действия с разрушения, екологични замърсявания, инциденти с плавателни съдове и други, природни катаклизми, експлозии, аварии в АЕЦ / ВЕЦ.

От 17:44 до 21:31 часа българско време Луната вече е „без курс“ и се подготвя да премине в огнения Лъв в 21:32 часа.

Тъй като опозицията на Луната към Плутон е последният аспект за деня, то той ще има своето силно влияние до края на деня. Денят не е добър за пътуване на дълъг път и за рисковани действия. Повишена е опасността от падане в пропасти, дупки, шахти и други, за отвличания, заложнически драми, сексуално и физическо насилие. Всички хора, на които им предстои да шофират обратно към дома, да бъдат разумни и да не предприемат рисковани маневри. В часовете на Луна „без курс“ сме с понижена концентрация, склонни към разсеяност и неправилни преценки.

Денят е неблагоприятен и рисков за родените през трета декада, с Асцендент и други рождени планети в последните 6-7 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Някои хора ще са с доста непредвидими реакции, склонни към манипулации или податливи на манипулиране от нечия страна.

Нужно е сдържаност и самообладание в поведението, разбиране и толерантност в общуването, повишено внимание в действията, за да бъдат избегнати неприятни преживявания.

Възможно е и главоболие, болки в стомаха или жлъчката. За превенция срещу страхове и емоционално напрежение е препоръчително слушането на тиха спокойна музика, медитация, йога и други духовни практики, творчески занимания. Да се ограничи приема на алкохол, да се избягва употребата на наркотични вещества. Луната в Рак е с по-позитивно влияние на този ден за родените предимно през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби, стига да нямате други рождени планети в последните градуси на Овен, Рак, Везни или Козирог.

Ще се чувствате много по-спокойни, съчувстващи и подкрепящи своите близки и любими хора. Те от своя страна ще ви отвръщат с любов и ще се стремят да ви подсигурят хармонична емоционална среда, да ви закрилят и подкрепят. Чудесен ден за вас за семейни срещи и задушевни разговори, за дребни ремонти, почистване и подреждане на дома, игри и занимания с децата и внуците, които ще ви зареждат със своята чиста и позитивна енергия. В 21:32 часа Луната преминава в огнения знак Лъв. Бъдете здрави!