Най-точният хороскоп за 13 октомври

Астро
07:04 - 13 Октомври 2021
2541
Най-точният хороскоп за 13 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 13 октомври Луната продължава транзита си през знака Козирог, като в 06:25 часа е във фаза Първа четвърт. По-специфичното за този ден и тази лунна фаза е, че Луната е в съвпад с планетата на трансформацията, на всичко невидимо, на „подземното царство“. Успоредно с това те образуват предизвикателен неблагоприятен аспект квадратура със Слънцето и Марс във Везни. Когато са намесени Марс и Плутон винаги има по-стресови ситуации и напрежение в обществото. В световен план както на самия ден, така и до края на месеца, опасността от терористични атаки, международни конфликти, преврат / падане от власт на политически фигури, фалити, инциденти в планината, аварии в АЕЦ, природни бедствия, прояви на насилие и други тежки инциденти е висока. От 13:53 до 23:47 часа Луната е „без курс“. Този ден е неблагоприятен за решаване на важни и дългосрочни въпроси. Комуникацията в личен и обществен план е силно затруднена. Съществува опасност от тежки политически конфликти у нас, манипулации, прояви на агресия и насилие, както и инциденти на строителни обекти, в мина или в планината. В часовете след 13:53 вършете само рутинни дейности.

Не подписвайте договори и споразумения, не предприемайте рисковани действия и големи капиталовложения (особено за покупка на недвижимо имущество).

Луната в Козирог заедно с Плутон са в хармоничен аспект с Нептун в Риби, затова денят е по-обещаващ и ефективен за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Добър ден за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсини, за оздравителни и възстановяващи процедури, за научно-изследователска дейност, разкриване на тежки престъпления, медитация и всякакви други дейности изискващи добра концентрация. Денят е най-труден и емоционално взривоопасен за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Бъдете много разумни и емоционално сдържани. Денят не е добър за разговори и предявяване на претенции към началниците. Грижете се за възрастните си близки. Предпазвайте се от сериозни конфликти, неприятности от различно естество и особено от инциденти. В здравословен план са възможни главоболие, зъбобол, болки в ставите, жлъчни кризи и други. Повишена е опасността от тежки катастрофи, прояви на насилие и убийства, пожари, експлозии, аварии в АЕЦ, спукване на тръбопроводи и проблеми с топлофикация; инциденти в планината, в метрото, в тунел, в мина или на строеж. Препоръчително е властите да вземат превантивни мерки срещу терористични заплахи между 13 и 30 октомври. Бъдете здрави!