Най - точният хороскоп за 13 януари

Астро
06:56 - 13 Януари 2022
2769
Най-точният хороскоп за 13 януари

На 13 януари Луната преминава вече през въздушния знак Близнаци, където ще бъде до 18:10 часа на 15 януари.

През следващите три дни акцентът е върху обменът на информация, комуникации, преговори, търговия, образование, пътища и транспорт, наука и техника. Мислим и реагираме много по-бързо, не сме склонни да взимаме емоционално решенията си. Но сме и по-нетърпеливи, прибързани, непостоянни. Много е важно да изслушваме другите, а не само да говорим.

Управителят на знака Близнаци е във Водолей и е в предизвикателен аспект с Уран в Телец, а в следващите дни ще направи и точен съвпад със Сатурн. Емоциите ескалират, напрежението до Пълнолунието на 18 януари се повишава в обществото, както и желанието за свобода (Водолей). При Луна в Близнаци забравете за проява на търпение.

На 13 януари Луната в Близнаци е в неблагоприятен аспект с Юпитер в Риби – променлива, нестабилна емоционалност, авантюризъм и склонност към риск / нарушаване на общоприети правила, етнически или идеологически конфликти.

Едва във вечерните часове на деня Луната е в хармоничен аспект с Меркурий във Водолей, които ще благоприятстват разговорите, интелектуалните занимания, науката, технологиите, срещите с приятели и роднини, всякакви игри и забавления. В здравословен план при Луна в Близнаци са уязвими белите дробове и нервната система.

В личен план денят е по-напрегнат емоционално за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Стремете се да не реагирате и действате твърде прибързано и емоционално, да спазвате законите и да не прекалявате в нищо.

Юпитер е планета на късмета и растежа, но в предизвикателни аспекти с Луната прави хората много невъздържани и емоционални, настроени авантюристично и склонни да преминават всякаква граница в поведението си. Денят за вас не е добър за разрешаване на морално-етични конфликти или съдебни дела. Предпазвайте се от неприятности с властта и от спорове с околните. Някои от вас може да са доста по-взискателни и ако очакванията им не се осъществят, ще реагират първосигнално и ще избухват. Квадратурата на Луната с Юпитер изисква от вас умереност във всичко, постоянство и самоконтрол.

Луната в Близнаци ще оказва много по-позитивно влияние за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Денят е изпъстрен с контакти (служебни, роднински и приятелски), пътувания, получаване на ценна информация и нови знания. Много добър ден за писане, изразяване на мнение, преговори, сделки, обучение или явяване на изпити / интервю, уреждане на документи, покупка на техника или автомобил. Денят е чудесен за вас и за всякакви забавления, флиртове, срещи и „сладки приказки“ с приятели. Бъдете здрави!