Най- точният хороскоп за 13 юли

Астро
07:15 - 13 Юли 2021
6484
Най- точният хороскоп за 13 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 13 юли до 11:30 часа Луната все още е в знака Лъв и е „без курс“. Тези часове са по-объркани и неефективни за важни дела за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Часовете до 11:30 са по-благоприятни за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Въпреки това Луната „без курс“ е неблагоприятна за всички хора, особено за взимане на важни решения за бъдещето и нови начинания. Благоприятна е единствено за довършване на вече започнати дела и взаимоотношения, за рутинни дейности и други задачи, които не изискват концентрация.

В 11:31 часа Луната навлиза в земния знак Дева, където ще транзитира до 17:31 часа на 15 юли.

През следващите два дни емоциите постепенно ще затихват и идва време за сериозна работа. Луната в Дева ни заземява. Ставаме по-практични, не толкова емоционални както при Луна в Рак и драматични при Луна в Лъв. Меркурий, като управител на този знак, ще ни кара да мислим прагматично и да взимаме по-логични решения. Повишено е желанието ни за внасяне на ред и чистота. В такива дни сме и склонни към анализиране, отношението ни е по-критично в стремежа към съвършенство. Но както знаем, съвършенство в чист вид не съществува. Няма лошо да анализираме и критикуваме, когато нещо не е в унисон с целите и резултатите, но нека не е прекалено. Важно условие за успех при Луна в Дева е да бъдем с чисти намерения и мисли, да бъдем в услуга на хората и да си помагаме взаимно по пътя на внасянето на ред.

С навлизането на Луната в Дева тя образува през втората половина на деня предизвикателен аспект с Юпитер в Риби и благоприятен с Меркурий. Ще ни бъде трудно в овладяването на емоциите, въпреки Луната в Дева, защото Меркурий е в емоционалния раним знак Рак, а Юпитер в предизвикателен аспект е склонен да увеличава и преувеличава всичко, т.е. не можем да очакваме умереност в емоционално отношение. Появяват се нереалистични цели, преценките са твърде емоционални и неправилни. Егото при някои хора и мисълта, че са прави във всичко е силно завишено. А прекаленият оптимизъм може да им изиграе лоша шега. Втората половина от деня е по-неблагоприятна за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Но като казвам „в по-малка степен“, имам предвид, че вторите четири знака трябва да правят повече компромиси с убежденията си, да се адаптират в определени условия и към определени хора, ако искат да постигат успех.

За първите четири знака напрежението е най-голямо и затрудненията – трудно преодолими без пряка конфронтация.

Избягвайте пътуване с влак, неправилно пресичане на ж.п. прелези и високи скорости при шофиране. Денят е най-ползотворен за родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. При вас интуицията и дисциплината са водещи и имате шанс за постигане на разбирателство с хората. А от там и за по-добри резултати във всичко. Добър ден за Подреждане, почистване в пряк и в преносен смисъл, за анализи, изразяване на мнение, работа с документи, оздравителни процедури, медицински изследвания, научна работа, обучение и всякакви други рутинни дейности, изискващи постоянство и упорит труд. Луната в опозиция с Юпитер налага повече почтеност и спазване на законите. Може да бъде подложена на изпитание вярата при много хора, поради убеждението за нечии незаконни и неморални действия, които ще породят конфликти в обществото. Бъдете здрави!