Най-точният хороскоп за 13 юни

Астро
08:39 - 13 Юни 2021
2398
Най-точният хороскоп за 13 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 12 юни Луната за пореден трети ден е в знака Рак. Този ден е доста наситен енергийно – Луната е в предизвикателен аспект с Плутон в Козирог, планетата на трансформацията, „богът на подземния свят“ и невидимото. Това изисква от нас в неделния ден да бъдем изключително внимателни в общуването с хората, в действията си и в емоционален план.

Някои хора ще реагират много по-емоционално, а други – дори агресивно.

Появяват се на подсъзнателно ниво силни страхове; желание за власт, манипулиране и доминиране над другите. В такива дни сме склонни към необмислен риск, към изблици на гняв и прояви на агресия. Възможна е поява на силно главоболие, кръвоизливи, болки в стомаха, хранителни и от друго естество интоксикации. За да избегнем емоционални изблици, неприятности и инциденти трябва да бъдем по-предпазливи, въздържани в изказванията и действията, да обмисляме добре преди да предприемем каквато и да е стъпка. В световен план звездите създават предпоставка за по-тежки инциденти и криминални престъпления, семейни драми, катастрофи, природни бедствия, експлозии, наводнения, инциденти с плавателни съдове, удавяния. Препоръчително е да се избягва пътуване по вода и къпане в неохраняеми водоеми. В часовете между 14:16 и 21:22 българско време Луната е „без курс“, т.е. тя вече не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. В 21:23 часа тя навлиза в огнения знак Лъв.

Неделният ден е най-неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог (и за хора с други планети в последните градуси на тези знаци), а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Контролирайте преди всичко своите емоции и реакции, а не чуждите. Преживяванията са дълбоки и реакциите при някои от вас може да бъдат крайни и взривоопасни. Причините могат да са вътрешна неувереност и страх от загуба или изоставяне, които да провокират ревност, отмъщение и насилие. На физическо ниво Луната и Плутон в опозиция създава опасност за инциденти и други проявления, описани по-горе.

Не реагирайте остро на чужди провокации и самите вие не се дръжте провокативно, за да не предизвикате сериозен конфликт.

Не рискувайте и бъдете двойно по-концентрирани зад волана. Луната в Рак на този ден е в хармоничен аспект с Нептун в Риби, които ще имат много по-положително влияние в емоционален и физически план за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще се чувствате спокойни, вдъхновени, романтично настроени, със силна вяра, с желание да внесете повече топлота и емоционален комфорт за всички в обкръжението си. След 21:23 часа Луната е в съвпад през цялата нощ с Марс. Тези часове са доста опасни също за инциденти, пожари и взривове. Най-предпазливи трябва да са представителите на първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Бъдете здрави!