Най-точният хороскоп за 13 юни

Астро
06:32 - 13 Юни 2022
3369
Най-точният хороскоп за 13 юни

В първия работен ден на новата седмица Луната преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 01:14 часа българско време на 15 юни. Луната в Стрелец е под управлението и съответно под влиянието на Юпитер – планетата на експанзията, растежа, просперитета, вярата и мъдростта.

През следващите два дни Луната в Стрелец ни зарежда с оптимизъм и вяра, целите ни са високи. Засилено е чувството за справедливост и законност. Изпълнени сме с ентусиазъм и желание за приключения, за пътешествия и нови знания. Общуването ни е искрено и директно, изразяваме мнението си без заобикалки.

Само че, Луната в Стрелец при някои хора може да провокира прекален ентусиазъм, склонност към риск и като всяка друга огнена Луна – към избухливост и емоционална невъздържаност. Тъй като желанията са силни, в такива дни е силно желанието за задоволяване на всички наши нужди и крие опасност от прекаляване в тази насока. Предстои и

Пълнолуние на 14 юни, което допълнително ни прави свръх емоционални през тези дни. Днес Луната образува хармоничен аспект с Юпитер в Овен, а в късните и нощни часове – с Марс в Овен.

Денят е благоприятен за решаване на въпроси, свързани със закона, с туризма, със спорта и военните дела, с вносът и износът на стоки, взаимодействие с чуждестранни партньори, стартиране на нови проекти и т.н. В късните часове на деня и Меркурий най-сетне напуска земния знак Телец и навлиза в своя знак Близнаци, където му е мястото. Той ще подобри комуникациите и ще даде възможност много от неразрешимите въпроси да се разрешат.

Луната в Стрелец днес не образува неблагоприятни аспекти с другите планети, но е разположена неблагоприятно спрямо Слънцето на родените предимно през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Днес за вас е важно да проявявате повече търпение към хората, да сте по-сдържани и да не предприемате прибързани необмислени действия. Някои от вас ще реагират твърде директно и емоционално, което може да провокира сериозни скандали. Други ще са доста ентусиазирани и могат да си повярват повече от необходимото. Няма лошо човек да е ентусиазиран, да има високи цели, да иска да успее. Но всичко, което говорите и правите, трябва да е с мярка и с чисти подбуди.

И най-важното – предпазвайте се от инциденти, травми и неприятности.

Луната и нейните хармонични аспекти днес към Юпитер и Марс в Овен имат най-положително влияние както във физически и емоционален план, така и по отношение на развитието в делата при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Марс ще ви дава сили и енергия да преодолявате всяка трудност в ежедневието, а Юпитер ще ви дарява с късмет всичко да се случва по-лесно и във ваша полза. Много добър ден за вас за нови начинания, за разрешаване на юридически дела, реклама, пътувания, взаимодействие с хора зад граница, за обучение и участие в конкурси и други мероприятия. В световен план Луната в Стрелец създава опасност за пожари, експлозии, стрелби, инциденти с влакове и други. Бъдете здрави!