Най-точният хороскоп за 14 април

Астро
06:35 - 14 Април 2022
2169
Най-точният хороскоп за 14 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 14 април Луната продължава транзита си през знака Дева. Днес тя образува дисхармоничен аспект с Юпитер и Нептун в Риби, а хармоничен с Плутон в Козирог. Юпитер и Нептун изискват от нас почтеност и високо ниво на съзнание както в контактите с хората, така и в действията ни. Някои хора ще бъдат с много високи очаквания и изисквания към другите, ще реагират много по-емоционално и критично.

Няма лошо да се каже всичко в „прав текст“ и да се критикува, но нека бъде истина. Днес звездите създават предпоставка за задкулисни действия и създаване на интриги, предателства, измами, кражби, хакерски атаки. Ще има и такива, разбира се, които в желанието си да постигат на всяка цена целите си ще нарушават законите и морално-етичните норми на поведение в обществото.

Нищо ново, нали? Не е препоръчително да се предприемат рисковани и прибързани действия. Емоционално трябва да сме по-въздържани, а изразяването на мнение – добре обмислено. От днес и времето ще започне да се влошава постепенно, като от неделя навлизаме в период с повече валежи.

По-съществени те могат да бъдат в Централна и Източна България. Препоръчително е да се вземат превантивни мерки и срещу наводнения.

Очакват се както валежи от сняг на места, така и от дъжд с гръмотевични бури. Да се повиши вниманието на земеделците и животновъдите през седмицата 16 – 23 април, особено на 16, 17, 18, 22 и 23 април. По-хладно и с валежи ще бъде времето до края на месеца, но месец май ще ни компенсира с повече слънце.

14 април е по-неблагоприятен ден за родените вече през втора и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Предпазвайте се от конфликти и интриги, не приемайте всяка информация за „чиста монета“. Крайната критика и емоционална невъздържаност днес няма да бъдат във ваша полза.

Само ще ви създадат грижи и проблеми с околните. Може и да ви устроят със задкулисни действия някоя интрига или да ви натопят пред шефовете. Може да усещате липса на концентрация и мотивация. Постарайте се да не допускате сериозни грешки в работата си. Внимавайте също така да не изгубите важна информация / документи. Възможни са също кражби и измами, разочарования от някого.

Денят за вас не е добър за разрешаването на взаимоотношения, съдебни спорове и други важни дела. Внимавайте и къде паркирате автомобила си, за да избегнете глобите.

Луната и хармоничният й аспект към Плутон ще имат по-благоприятно влияние на 14 април при родените през втора и трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вашите емоции и мислене са по-уравновесени и имате възможност за по-добри резултати на този ден, тъй като ще сте по-практични и предпазливи.

Добър ден за вас за оздравителни и възстановителни процедури, за развиване на умения, изразяване на мнение, писане и подаване на документи, анализи, научно-изследователска работа, обмен на информация и получаване на нови знания, разбирателство с хората и подкрепа от тяхна страна. Добре ще ви се отразят разходката сред природата и спа процедурите. Бъдете здрави!