Най-точният хороскоп за 14 август

Астро
06:35 - 14 Август 2021
4472
Най-точният хороскоп за 14 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 14 август Луната транзитира през водния знак Скорпион, където ще бъде до 06:12 часа на 16 август. През следващите два дни ще сме по-интуитивни, прозорливи, магнетични, потайни и импулсивни. Ще преживяваме всичко много по-дълбоко, ще мислим задълбочено. Нуждаем се от много любов и споделеност на чувствата. Ще сме склонни да реагираме по-емоционално, а някои хора дори агресивно. Засилва се желанието за доминиране над другите и за манипулиране с цел постигане на целите. Възможни са непредвидими ситуации и реакции, поява на натрапчиви мисли и по-мрачни мисли. Дните са подходящи за почистване и изхвърляне на ненужни вече вещи, за изследвания, обучение и всякакви други дейности изискващи добра концентрация.

Неблагоприятни са за изясняване на отношения.

Избягвайте гледането на натоварващи филми с насилие и четене на книги с подобна тематика. Вълнува ни всичко скрито и неясно, невидимо за очите. В съботния ден Луната образува хармонични аспекти с Меркурий и Марс в Дева и едва в късните часове активира предизвикателни аспекти със Сатурн във Водолей и с Уран в Телец. Марс и Меркурий на 14 август ще благоприятстват мисленето и придобиването на нови знания. Добър ден за спортни дейности и друга физическа активност.

Луната в Скорпион и особено с предизвикателните аспекти към Сатурн и Уран във вечерните и нощни часове ще има по-неблагоприятно влияние при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Ще чувствате вътрешно напрежение и недоволство. Ще сте склонни да реагирате и да изразявате чувствата си по-бурно, а това може да предизвика конфликти.

Предпазвайте се от неприятности и инциденти.

Шофирайте разумно, не предприемайте рисковани маневри и действия. При Луна в Скорпион в световен план е повишена опасността от инциденти във вода, интоксикации, физическо и емоционално насилие, както и други по-тежки криминални престъпления. Този ден е по-положителен в емоционално отношение за родените предимно през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Добър ден за подреждане и почистване в дома, срещи и разговори с роднини, спорт, планиране на бъдещи действия, разходка сред природата и особено край вода, която ще ви действа успокояващо. Ще се разбирате с хората на интуитивно ниво и емоциите ви ще са по-балансирани. Бъдете здрави!