Най-точният хороскоп за 14 май

Астро
07:44 - 14 Май 2021
4002
Най-точният хороскоп за 14 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 14 май Луната и днес е в знака Близнаци, като и на този ден тя ще има по-силно влияние над всички меркуриеви въпроси – комуникации, транспорт, пътища, образование, обмен на информация, търговия, качество на услуги и други. На този ден обаче Луната образува предизвикателен аспект с Нептун в Риби, което повишава опасността от обърквания, разпространение на фалшива информация от страна на медии, хакерски атаки, измами, кражби, интриги и конфликти в публичното пространство.

Възможни са също проблеми на религиозна основа, с мигранти, с доставката или употребата на ваксини.

Денят не е благоприятен за търговски сделки и преговори, за поставяне на ваксини и упойки, за покупка на техника или автомобил, тъй като може да има измамни, нереалистични предложения, фалшификации на документи или информация. Шофьорите да не злоупотребяват с алкохол и наркотици, да не сядат зад волана, ако са употребявали такива. Опасността от транспортни инциденти и всякакви грешки, които биха могли да доведат до неприятни преживявания и събития, е силно завишена. От 13:51 до 04:30 часа на 15 май Луната в Близнаци е „без курс“. Този интервал от часове е подходящ единствено за рутинни дейности и довършителна работа по вече започнати задачи. Бъдете по-концентрирани и внимателни по пътищата.

В личен план денят е по-обещаващ за родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната в Близнаци за вас е благоприятна за обучение, изразяване на мнение, писане и работа с документи, договаряния, покупко-продажби, срещи и разговори с роднини или приятели, игри и забавления, пътувания и т.н. И все пак, имайте едно на ум и не прибързвайте в действията и решенията си, тъй като е възможно някой от вас да има в рождения си хороскоп други планети (астрологията работи с общо 10 планети) в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Тези хороскопи са общи и прогнозите са на база транзитната Луна спрямо Слънчевия ви знак.

Звездите със сигурност обаче ще имат по-неблагоприятно влияние върху емоционалните преживявания, психическото и физическо състояние при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Концентрацията при много от вас ще е понижена, а това може да доведе до грешки в работата и инциденти. Възможни са интриги и конфликти с хора от обкръжението ви, разочарования в интимните отношения, загуба на информация или документи. Стремете се към почтеност в контактите, предпазвайте се от измами и кражби. По-уязвими са хората с лабилна психика, с психически заболявания и склонните към алергии. Бъдете здрави!