Най-точният хороскоп за 14 март

Астро
08:00 - 14 Март 2021
3259
Най-точният хороскоп за 14 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 14 март Луната транзитира вече през огнения знак Овен, където ще бъде до 12:56 часа на 16 март. Този зодиакален знак е управляван от планетата Марс и в такива дни сме много по-активни, инициативни и смели. Реакциите и мисълта ни са бързи. Склонни сме да действаме прибързано и импулсивно, дори да рискуваме. Еднообразието ни изнервя. Стремим се всичко което сме планирали, да се случва по най-бързия начин и губим интерес, ако не се случва по начина, по който очакваме.

В общуването си сме директни, на моменти изразяваме емоциите си демонстративно и дори агресивно, ако ни предизвикат.

Следващите два дни и половина са благоприятни за нови начинания, за планиране и реализиране на краткосрочни цели, за спорт и разрешаване на належащи въпроси, свързани с военните, престъпността, спорта, медицината, технологиите и всякакви други спешни дела. Дните не са подходящи за дългосрочно планиране, инвестиции и други дейности в дългосрочен план. В здравословен план е уязвимо мозъчното кръвообращение, главата от удари. Повишена е опасността от пожари, експлозии, изгаряния и наранявания с оръжие, от травми по време на спортуване. Дните не са благоприятни за мозъчни операции, на очите и носа, за вадене на горни зъби.

В неделния ден Луната е в хармонични аспекти с Марс в Близнаци и със Сатурн във Водолей. Луната започва да нараства през следващите две седмици, а с нея ще се увеличава енергията. Тази звездна хармония ще има най-позитивно влияние на този ден за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Ще се чувствате жизнени и енергични.

Ще се радвате на добро настроение, взаимоотношенията ви с околните ще са добри, а чувствата и емоциите - пламенни. Луната на този ден не образува предизвикателни аспекти към другите планети, но сама по себе си е разположена неблагоприятно към Слънцето на родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и към Слънцето на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Вие не бива да се натоварвате прекалено емоционално и физически, тъй като енергията ви е променлива и нестабилна. При транзит на Луната през знака Овен някои хора са твърде импулсивни, прибързани и склонни към избухливост или риск. А това за вас би повишило опасността от конфликти, прояви на насилие и агресия, както и от инциденти. Бъдете по-сдържани и търпеливи, не рискувайте в нищо и не взимайте необмислени решения. Шофирайте разумно по пътищата. Контролирайте огъня във вас, за да избегнете негативните прояви на марсовата огнена Луна. Бъдете здрави!