Най -точният хороскоп за 14 март

Астро
06:46 - 14 Март 2022
2851
Най -точният хороскоп за 14 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 14 март, Луната транзитира през неподвижния огнен знак Лъв, където ще бъде до 06:58 часа на 16 март. През следващите два дни се засилва желанието за власт и внимание, стремеж към лидерство. Всяко наше желание, действие или емоция преминават през сърцето – знакът Лъв управлява сърдечната дейност. Ако не получаваме очакваното внимание, любов или подкрепа сме склонни да драматизираме и разгаряме „страстите“.

Измежду актьорите има много представители, които са родени под знака на Лъва, с Асцендент или с друга планета в Лъв от рождения си хороскоп. Един такъв пример е президентът на Украйна Владимир Зеленски, който е роден с Марс в знака Лъв. Марс представя как действаме и противодействаме на опонентите / врага, как се борим за своите цели. Всеки, който има силен акцент в хороскопа си на знака Лъв, ако не е по професия актьор, той е „добър актьор“ в живота. Но да се върнем на днешния ден.

Луната в Лъв днес образува няколко доста предизвикателни неблагоприятни аспекта – опозиция с Венера и Марс във Водолей, квадратура с Уран в Телец, а през нощта срещу 15 март – и опозиция към Сатурн във Водолей.

Тези звездни разположения и аспекти бележат деня и нощта срещу 15-ти като тежки и много напрегнати в световен план. Опасността от тежки финансови трусове, фалити, военни атаки, насилие, ответни ограничения от страна на Русия към държави, аварии, експлозии и пожари, както и природни катаклизми в някои райони по света е силно завишена.

В личен план денят и нощта срещу 15 март са силно наелектризирани енергийно и ще възниква сериозно напрежение, трудности и ограничения в ежедневието при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Денят е неблагоприятен за разрешаване на финансови и партньорски въпроси.

При някои от вас влиянието ще е по-силно във финансов план, а при други вероятността от конфликти в интимните отношения, семейни, бизнес или политически партньорства, неприятни обрати и изненади е голяма. Не давайте поводи за ревност на постоянния си партньор, не правете сериозни капиталовложения. Хората с личен бизнес и политиците трябва да бъдат по-сдържани емоционално, но и да не проявяват прекалено доверие към партньорите си. Възможен е сериозен натиск по определени въпроси, свързани с финанси и действия както от ваша, така и от тяхна страна.

Партньорствата днес, особено бизнес и политически, са изложени на риск не само от сериозни конфликти, но и от разпад или поне от „полагането на основите“ на разпад през следващите 1 – 2 месеца.

Внимавайте за инциденти, токови удари, експлозии / пожари, травми при спортуване, кражби и неприятности от различно естество, особено представителите на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и всеки друг човек с Асцендент или планети в хороскопа си в тези зодиакални знаци. Избягвайте пътуване на дълъг път, а и със самолети.

Луната в Лъв няма хармонични аспекти към планети на този ден, но тя е в добър аспект към Слънцето на родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Тези аспекти между светилата внасят повече спокойствие, емоционална и физическа устойчивост, повече късмет и подкрепа от хората, а и добри възможности за изяви или постигане на целите.

И въпреки това, не е известно на всеки как са разположени и аспектирани всичките му рождени планети в хороскопа, затова апелът ми днес е към всички – бъдете по-търпеливи и щедри с хората, не драматизирайте прекалено и избягвайте конфликти, не предприемайте рисковани и импулсивни действия. Лъвът се нуждае от топлота и обич, от внимание и възхищение. Обичайте се повече, бъдете здрави!