Най-точният хороскоп за 14 ноември

Астро
06:19 - 14 Ноември 2021
3063
Най-точният хороскоп за 14 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В ранните сутрешни часове на 14 ноември Луната образува хармоничен аспект с Плутон в Козирог, а от 07:40 до 17:48 часа тя е „без курс“. В този така важен ден за България и българския народ тази Луна „без курс“ ще обърква доста хора както емоционално, така и в действията. Възможни са катастрофи и инциденти поради разсеяност и допускане на грешки. Особено внимателни трябва да бъдат хората, които ще участват в изборния ден в комисии. Възможни са сериозни обърквания и грешки, тайни действия и фалшификации. Много от нас няма да бъдат мотивирани да отидат до урните, за да гласуват, поради силното разочарование от случващото се в обществото през последните дни и седмици. Моля ви, излезте и гласувайте! Не оставяйте живота си и бъдещето на децата си на случайността. В 17:49 часа Луната навлиза в огнения знак Овен, където ще бъде до 04:18 часа на 17 ноември. Ще настъпи оживление. Ще изразяваме чувствата си директно, ще бъдем по-ентусиазирани, борбени и импулсивни във вечерните часове и през следващите два дни. Луната в Овен засилва желанието за лидерство, така че можем да очакваме вечерта след изборите и през следващите дни повече динамика, дори агресивни прояви и изказвания в публичното пространство. Но пък за сметка на това всичко скрито и потайно от предходните дни ще изплува на повърхността. А това ще породи и конфликти – Овенът е непримирим и много импулсивен.

Луната, докато транзитира през този знак, е подходяща за бързи действия и решения в краткосрочен план, както и за решаването на кризисни въпроси.

Неделният ден е най-неблагоприятен в емоционално отношение за родените под знаците и най-вече през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Много измежду вас ще се чувстват силно объркани, разсеяни, дълбоко емоционални, разочаровани и без енергия. Бъдете в спокойна среда и сдържайте емоциите си, за да не допуснете погрешни действия или решения. Денят не е подходящ за взимане на решения и предприемане на важни действия до 17:48 часа включително, както и за употребата на алкохол или наркотици. Звездите повишават опасността от инциденти, изгубване и изчезване на хора, за семейни драми, любовни разочарования и дори за самоубийства. Отдайте се на пълен релакс, на творчески и духовни занимания, на минали прекрасни спомени и на мечти за бъдещето. Въпреки, че Луната в Риби е „без курс“ почти целия ден, нейната водна енергия има много благотворно влияние върху чувствата и емоционалното състояние при родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Силната ви вяра, топлото ви отношение към близките и спокойствието, което излъчвате ще се отрази и на хората в близкото ви обкръжение. В часовете след 17:49 Луната в Овен е с по-неблагоприятно влияние за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, както и с други рождени планети в първите 10 градуса на тези знаци. Всичко ще се развива бързо, емоциите и реакциите ще са бурни. Не предприемайте необмислени и импулсивни действия. Предпазвайте се от неприятности и конфликти. Бъдете здрави!